Η δήλωση του Λιάγκα στο Γαβαλά που θα συζητηθεί: “Μην το πάρεις σεξιστικά, το ζεϊμπέκικο σου είναι πολύ αντρικό”

Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής φέτος εμφανίζεται με την Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή του και είναι πολύ ανανεωμένος και έτοιμος για εκπλήξεις. Σε συνέντευξη του με τον Λάκη Γαβαλά έκανε μία από εκείνες τις δηλώσεις που συχνά γίνονται αντικείμενο σχολιασμού τόσο από τον κόσμο όσο και από τα media. Υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί από το κοινό του για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει και τον αυθορμητισμό που τον διακατέχει καμιά φορά στα λεγόμενα του χωρίς να φιλτράρει τι θέλει να πει.

Η συνέντευξη Λιάγκα-Γαβαλά

Καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για τις επιλογές των ρούχων που φοράει.

«Εσύ τώρα φοράς φούστα. Το ζεϊμπέκικό σου, μην το πάρεις ούτε σεξιστικά ούτε τίποτα άλλο, είναι πολύ αντρικό, είναι πολύ βαρύ, ωραίο ζεϊμπέκικο. Έχω μια προσωπική απορία, το ντύσιμό σου το οποίο δεν παραπέμπει ούτε σε άντρα ούτε σε γυναίκα, είναι ένα προσωπικό στυλ, γιατί επιλέγεις να ντύνεσαι έτσι;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τι θες, να ντύνομαι σαν τον Snik; Θα με τρελάνετε; Έχετε δει αυτή τη στιγμή πώς ήταν τα show μόδας στην Αμερική; Δεν υπάρχει άντρας που να μη φοράει κομπινεζόν, που να μη φοράει τα πάντα. Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει […] Ακόμα είμαι στην υπόληψη των ξένων» είπε.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή