Παντελής Τουτουντζής σε Άννα Φόνσου: «Από εσένα θα “τραυματιστούν” τα παιδιά των γκέι»

Η Άννα Φόνσου είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τους γκέι και τις υιοθεσίες παιδιών και ο γνωστός make up artist τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Υπενθυμίζουμε την δήλωση της

«Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, αλλά να μην υιοθετούν παιδιά» υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Φόνσου, προκαλώντας την «έκρηξη» του Παντελή Τουτουντζή.Ο makeup artist που μεγαλώνει δύο παιδιά με τον σύζυγό του, απάντησε στην ηθοποιό, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου και ήταν σήμερα καλεσμένος.

«Υπάρχει μια τεράστια ευθύνη απέναντι στα παιδιά. Βγαίνει μια κυρία, πολύ καλή κυρία ότι μεγαλώνοντας θα “τραυματιστούν” τα παιδιά των γκέι. Από εσένα θα “τραυματιστούν”, από εξωγενείς παράγοντες. Όταν το παιδί μου μεγαλώσει και δει ότι αμφισβητούν αυτό που έκανα θα μείνει στην αμφισβήτηση» είπε για τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου, χωρίς, ωστόσο, να την κατονομάσει.

Σε άλλο σημείο, ο Παντελής Τουτουντζής, τόνισε: «Δεν πιστεύω στις ακρότητες και δεν πιστεύω ότι τα δικαιώματα τα ανθρώπινα συνδέονται με ακρότητες. Αντιθέτως, με την ησυχία και το “κάτω κεφάλι”. Είμαι παραδοσιακά γι’ αυτό και έχω την οικογένειά μου. Η παιδεία θέλει φίλτρο. Όπως είπα και στον Νίκο Κοκλώνη πίσω από τις κάμερες, θα γιορτάζουμε κάθε μέρα όταν έχουμε ίσα δικαιώματα, μέχρι τότε θα είμαστε στους δρόμους σε άρματα».

Τι είπε η Άννα Φόνσου

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη, πριν από λίγες μέρες, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι εξήγησε αρχικά, πως δεν θεωρεί κακό να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, όμως δεν είναι σύμφωνη με την υιοθεσία παιδιών.

«Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, με τα παιδιά έχω το πρόβλημα. Να μην υιοθετούν παιδιά» είπε αρχικά.

Θέλοντας να τεκμηριώσει τη δήλωσή της, η Άννα Φόνσου εξήγησε: «Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν πολύ καλά, αλλά αργότερα στο σχολείο μπορεί να βρουν δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την ζωή τους όπως νομίζουν, χωρίς να κάνουν κακό στον άλλον».

«Έτσι πρέπει να είναι η ζωή. Δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ» πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφερόμενη πόσο συντηρητική είναι η ελληνική κοινωνία

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι