«Δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση να με δείτε»: Η πρώτη πρόγνωση καιρού από τη Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο

Η Χριστίνα Σούζη θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, όμως δεν νιώθει ακόμη πως είναι έτοιμη να δει πολύ κόσμο μετά το σοβαρό τροχαίο της.

Η Χριστίνα Σούζη παρουσίασε τον καρό

Ειδικότερα, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Πρωινό μας», καθώς όπως υπογράμμισε «δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να τη δει ο κόσμος».

Πριν παρουσιάσει την πρόγνωση του καιρού, επεσήμανε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής «καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι καλά. Δεν με μπορείτε να με δείτε, γιατί δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση για να με δείτε. Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι και η γλώσσα μου επίσης».

Υπενθυμίζουμε για το τροχαίο της

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινούνταν στη μεσαία λωρίδα και μπροστά του στα δεξιά ένα μαύρο αυτοκίνητο, με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα.

Ξαφνικά, το όχημα της μετεωρολόγου χτύπησε στο πίσω αριστερό μέρος του άλλου αυτοκινήτου με τέτοια γωνία, που δημιουργήθηκε «ράμπα», με αποτέλεσμα να σηκωθεί στον αέρα και να ανατραπεί.

Στη συνέχεια, σέρνεται με τον ουρανό στην άσφαλτο, έως ότου ακινητοποιήθηκε σχεδόν, μπροστά στο φανάρι, ενώ την ίδια στιγμή, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου πρόλαβε και το ακινητοποίησε εγκαίρως.

Από θαύμα η Χριστίνα Σούζη δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ευτύχημα είναι πως στην ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου της δεν υπήρχε κάποια μηχανή ή ακόμη και πεζός.

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”