Παλαιάς κοπής ο Στάθης Σχίζας: «Με απωθεί να με φλερτάρει η γυναίκα πρώτη»

Στο MEGA Καλημέρα μίλησε ο Στάθης Σχίζας για την αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει, μετά τη νίκη του στο Survivor, για την γλυκιά ευχή που έκανε η κόρη του, καθώς και για το φλερτ από γυναίκες στα social.

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε από ορισμένα αστεία περιστατικά

«Είχα τσακωθεί με έναν άνθρωπο, είχαμε λογοφέρει για ένα ΣΤΟΠ και μου λέει: “Τι να σου πω ρε Στάθη”. Είχε πολύ πλάκα. Ήμουν στο Κολωνάκι όταν έφτιαχνα το μαγαζί και περίμενα κάποιους μαστόρους. Και σταματάει μία κυρία, μεγάλη σε ηλικία, με ρώταγε διάφορα πράγματα και επειδή με είχαν στήσει κιόλας οι μάστοροι, της είπα να πιούμε έναν καφέ μιας και καθόμασταν εκεί. Φάγαμε, ήπιαμε, πήραμε όλο το χωριό τηλέφωνο και τους χαιρετήσαμε όλους. Λες και ήμασταν φίλοι», θυμήθηκε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Στο τραπέζι βρέθηκαν και τα τηλεοπτικά του σχέδια, αφού υπάρχουν παίκτες reality αυτή την περίοδο σε τηλεοπτικές εκπομπές, με εκείνον πάντως να μην είναι πολύ θετικός απέναντι στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο: «Δύσκολο να έκανα κάτι τηλεοπτικά. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά δεν το ‘χω στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιο ικανά παιδιά από εμένα, που το έχουν σπουδάσει».

Η συγκίνηση του Στάθη Σχίζα με την ευχή της κόρης του

Πάντα μιλάει με όμορφο τρόπο για την μονάκριβη κόρη του, Χρύσα, και το ίδιο έκανε με αφορμή την πρόσφατη Χριστουγεννιάτικη στιχομυθία τους: «Τη ρώτησα τι θέλει από τον Άγιο Βασίλη και μου είπε ότι θέλει μόνο να έχουμε την υγεία μας, η οικογένειά μας και όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το λέω και ανατριχιάζω. Αισθάνθηκα πολύ μικρός μπροστά της. Η μικρή μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον που δίνουμε όλοι το 100% στο παιδί».

Για τα προσωπικά του ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε: «Έχω ανάγκη από πολλή ηρεμία. Διαχειρίζομαι ευγενικά το φλερτ. Δεν μου αρέσει να με φλερτάρουν, με απωθεί. Προτιμώ ο άντρας να είναι ο κυνηγός και να φλερτάρει, παρά η γυναίκα. Να σου δώσει μεν το πράσινο φως, αλλά όχι να ξεκινήσει αυτή να σε φλερτάρει. Είναι σαν να σε ευνουχίζει. Είμαι λίγο παραδοσιακός. Βλέπω αισχρά πράγματα στα social, φωτογραφίες και λόγια, και τα μπλοκάρω. Αποβάλλω την τοξικότητα κατευθείαν».

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού