«Είναι κουραστικό και βαρετό…» – “Εξαλλη” η Στικούδη λίγο πριν γεννήσει για το 2024, έτσι μπήκε ο χρόνος

Το αιχμηρό της σχόλιο έκανε η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Η τραγουδίστρια είναι αρκετά δραστήρια στα social media, και εκφράζει πολύ συχνά τις απόψεις και τις σκέψεις της μέσα από αυτά.

«Είναι κουραστικό και βαρετό…»

Υπενθυμίζουμε ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη, θα λίγο καιρό θα φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η τραγουδίστρια λοιπόν, πριν απο μερικό διάστημα είχε αναρτήσει στο προφίλ της ένα βίντεο στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο οποίο χόρευε το νέο της τραγούδι στο οποίο έλαβε “σκληρά” σχόλια (δείτε εδώ το βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη, αυτή τη φορά θέλησε να εκφράσει την απόψη της σχετικά με όλους όσοι εύχονται, με τον συνηθισμένο τρόπο “Καλη Χρονιά”. Όπως φαίνεται και από το βίντεο της, τοποθετήθηκε έντονα, αλλά πάντα με χιούμορ για τα τυπικά μηνύματα και emoji, που συνηθίζουν να στέλνουν οι περισσότεροι για να ευχηθούν για το νέο έτος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θεωρεί ότι είναι κουραστικά.

«Αυτά τα τυποποιημένα μηνυματάκια, με τις καρδούλες και τα δεντράκια που τα στέλνετε κάθε χρόνο σε 100 άτομα την ίδια μέρα ξέρετε τι είναι; Κουραστικό και βαρετό», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε εδώ το βίντεο στο Tik Tok:

@stikouditok Χρονια πολλα !! Καλη χρονια !! #polypolypoly #foryourpage #xyzbca #fyp #stikouditok #tiltok ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν