Ούτε ο Ρώμας δεν θα την αναγνώριζε: Πως είναι η «Ρόδη» του «Καφέ της Χαράς» 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η Ευτυχία Φαναριώτη, έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Καφέ της Χαράς’. Η ίδια υποδύθηκε την Ρόδη, ανιψιά του παπά και της παπαδιάς και έκανε θραύση μέσα από τον ρόλο της.

Τι είχε αναφέρει για τον ρόλο της

“Ήταν η πρώτη σειρά που έπαιξα στην τηλεόραση. Η πρόταση για το σίριαλ ήρθε από τον Χάρη Ρώμα. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος, έφτιαξα την ντοπιολαλιά όπως ήθελα και αντιμετώπισα τον ήρωα σαν θεατρικό ρόλο. Δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοια επιτυχία. Στην αρχή ήταν να έχω τον ρόλο της δασκάλας αλλά δεν με πήρε ο ΑΝΤ1 γιατί δεν με ήξερε τότε. Ο Χάρης μετά για να με ευχαριστήσει μιας και είχα στεναχωρηθεί που δεν έκανα τη δασκάλα, μου έδωσε αυτόν τον ρόλο. Ήξερε ότι τραγουδάω και για αυτό με έκανε και τραγουδίστρια στη σειρά. πάντα θυμάμαι τον ρόλο της Ρόδης με μεγάλη αγάπη”, έχει αναφέρει σε συνέντευξή της.

Πως είναι σήμερα

Σήμερα, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η “Ρόδη” από το “Καφέ της Χαράς”, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική που τόσο αγαπάει, ωστόσο δεν την έχουμε δει πρόσφατα σε κάποιον ρόλο τηλεοπτικά, αν και οι συμμετοχές της σε θεατρικές παρατάσεις ανέρχονται σε δεκάδες.

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του