«Η Παναγία έκανε το θαύμα της»: Ο αντιδήμαρχος της Ζακύνθου έσωσε δύο ανήλικα αδέλφια από πνιγμό

Δύο αδέλφια κόντεψαν να πνιγούν στο Μαραθωνήσι της Ζακύνθου, την Τρίτη 15/8. Πρόκειται για τον 12χρονο Wesley και τον 15χρονο Collins ωστόσο για καλή τους τύχη ένας λουόμενος κατάφερε να τους βγάλει στην στεριά.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων Ζακύνθου Χρήστος Πάστρας, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου κατάφερε να σώσει τα δύο ανήλικα αδέλφια.

Τι ανέφερε ο αντιδήμαρχος

Σε μήνυμά του, σημειώνει: «Η Παναγία μας έκανε το θαύμα της και έστρεψε το βλέμμα μου επάνω στα δυο αδέλφια, τον δεκαπεντάχρονο Collins και το δωδεκάχρονο Wesley. Όλοι από μακριά νόμιζαν ότι έπαιζαν στην θάλασσα… αυτοί όμως προσπαθούσαν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλο στην επιφάνεια, διότι δεν ήξεραν κολύμπι… Ευχαριστώ την Παναγία που με βοήθησε, μου έδωσε την δύναμη και τα έβγαλα στην στεριά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δυο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», θέλησε να γνωστοποιήσει το περιστατικό, διότι, δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί πνιγμοί στη Ζάκυνθο.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό