Ούτε η Πάνια δεν θα τον αναγνώριζε: Άλλος άνθρωπος Ο Γιώργος Ταμπάκης με δερμάτινα 20 χρόνια μετά από τα Παρατράγουδα

Γιώργος Ταμπάκης: Το αστέρι της Αννίτας Πάνια που έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή της και ο κόσμος αγάπησε για την ενέργεια και το χιούμορ του. Ο Γιώργος Ταμπάκης σήμερα είναι άλλος άνθρωπος, χρόνια μετά την αποχή του από την τηλεόραση και με πολύ ανανεωμένη εμφάνιση.

Γιώργος Ταμπάκης: Από την εκπομπή της Πάνια στο σήμερα

Στις αρχές της δεκαετίας των 00s ο Γιώργος Ταμπάκης μεσουρανούσε στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια στο STAR και το ALTER, τόσο στις απογευματινές, όσο και στις μεταμεσονύκτιες, όντας ένα από τα πιο δημοφιλή «Παρατράγουδα» της παρουσιάστριας, με τον ίδιο να κάνει εκτός από τηλεοπτική καριέρα και θεατρική στις παραστάσεις της εκπομπής αλλά και μουσική, με ένα από τα σουξέ των Παρατράγουδων που θρυλείται ότι είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας, τότε σύντροφος της Αννίτας.

Αργότερα ο εκκεντρικός, με τον δικό του τρόπο, Γιώργος Ταμπάκης, ο άνθρωπος με την πολύ ιδιαίτερη λεπτή φωνή, αυτονομήθηκε από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια και ακολούθησε τον δικό του δρόμο, ο οποίος τον έφερε μέχρι και στο πλευρό του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος λειτουργούσε για λίγο καιρό ως καλλιτεχνικός του μάνατζερ, μαζί με τον Σπύρο Ρέβη.

Εκείνη την εποχή ο Γιώργος Ταμπάκης πειραματιζόταν με την εμφάνισή του, με μακριά μαλλιά που έβαφε μέχρι και ξανθά. Τα χρόνια όμως πέρασαν και ο Γιώργος Ταμπάκης άλλαξε πολύ, υιοθετώντας ένα πολύ πιο σοβαρό look, ενώ παράλληλα εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε πρόσφατη φωτογραφία του φαίνεται να έχει αφήσει μουστάκι, να έχει κοντό γκρίζο μαλλί ενώ να υποστηρίζει το total black, με μαύρο δερμάτινο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μαύρη τραγιάσκα.

Related posts

Τατιάνα Στεφανίδου: Σπάνιες φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι, οι αναμνήσεις, τα παιδικά χρόνια και οι γονείς

“Επιτέλους είμαι ενθουσιασμένη”: Η πρώτη ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Δεν τους νοιάζει πλέον ο κόσμος: Διαχυτικοί στα μπουζούκια Βανδή – Μπισμπίκης, της πετούσε συνεχώς λουλούδια