Oscars: Η Σφαλιάρα του Will Smith στον Chris Rock που σόκαρε τους πάντες!

Η στιγμή που αποτελεί μακράν το highlight της βραδιάς των φετινών Oscars με το Dolby Theatre και όλο το ίντερνετ να βουίζει ακόμα. Ήταν αληθινό ή σκηνοθετημένο το συμβάν; Κανείς δε ξέρει ακόμα αλλά σίγουρα σόκαρε και μούδιασε τους πάντες όσους το είδανε ζωντανά.

Ο Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο και ξεκίνησε το λόγο του με μερικά αστεία και ένα από αυτό πήγαινε προς τη σύζυγο του Will Smith, τη Jada Pinkett-Smith. O γνωστός κωμικός έκανε ένα σχόλιο για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada, παρομοιάζοντάς τη με την ταινία “G.I. Jane” με τη Demi Moore. Εκεί όπου η αίθουσα γελούσε και ο ίδιος ο Will Smith φάνηκε να μην ενοχλείται ξαφνικά σηκώνεται και προχωράει ατάραχος προς το μέρος του Rock.

Κοντοστέκεται και του δίνει μια μπουνιά (ίσως και να ήταν δυνατή μπάτσα αλλά στη ζωντανή μετάδοση φαινόταν για μπουνιά) αφήνοντας εμβρόντητο το κοινό και τους εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Σοκαρισμένος και ο Chris Rock από την αντίδραση του συναδέλφου του, στάθηκε αμήχανα μέχρι να ξαναβρεί τα λόγια του και να παρουσιάσει το βραβείο.

Μάλιστα ο Smith αφότου επέστρεψε ήρεμος στη θέση του άρχισε να ωρύεται και του φώναξε “βγάλε το όνομα της γυναίκας μου από το γ****νο σου στόμα!”, με το κοινό να παρακολουθεί τη σκηνή που εξελισσόταν σαστισμένο.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή των Oscars 2022:

Related posts

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Έπεσα με το κεφάλι στην άσφαλτο όμως με έσωσε αυτό, δόξα το θεό”

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

“Είχε εχθρούς;” Πάγωσε η Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Βρέθηκε νεκρός ο πρώην της σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι