Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η Ηλικία, Ο Ξαφνικός Θάνατος Του Πατέρα Του Και Το Viral Video

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η Ηλικία, Ο Ξαφνικός Θάνατος Του Πατέρα Του Και Το Viral Video

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στην επικαιρότητα επανήλθε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την είσοδο του στο Survivor.

Ιδιαίτερα γνωστός στα social media αλλά και στον χώρο της showbiz, ο ίδιος είδε τον εαυτό του να γίνεται viral το 2020 μέσα από ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στα social media και μιλούσε για τους κοιλιακούς του, αλλά και όσα κάνει καθημερινά προκειμένου να διατηρεί την εξωτερική του εικόνα.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Όσα δεν γνώριζες για τον παίκτη του Survivor

Είναι 37 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το Survivor αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο instagram

Related posts

Μεγάλες χαρές για την Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται

Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» – Συγκλονισμένοι οι τηλεθεατές

Η Αγγελική Νικολούλη «υποκλίθηκε» δημοσίως στην Αλεξίου – Πόζαραν μαζί στον Επιτάφιο