Οργή Με Ιnfluencer Στην Κίνα – Πόζαρε Δίπλα Σε Νεκρό Λευκό Καρχαρία Και Μετά Τον Έφαγε

Αστυνομική έρευνα έχει ξεκινήσει για Κινέζα influencer που ανήρτησε βίντεο στο οποίο πόζαρε δίπλα σε λευκό καρχαρία και στη συνέχεια τον έψησε και τον έφαγε. «Μπορεί να μοιάζει άγριος, όμως το κρέας του είναι πραγματικά πολύ τρυφερό» λέει η ίδια ενώ δαγκώνει μεγάλα κομμάτια από το ψημένο στα κάρβουνα κρέας, σε ένα βίντεο που πόσταρε στα μέση Ιουλίου.

Στο βίντεο, το οποίο αργότερα και λόγω της κατακραυγής διαγράφηκε, η ίδια φαίνεται να ξαπλώνει δίπλα στο ψάρι σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο μεγάλο ήταν. Στη συνέχεια, ο καρχαρίας κόπηκε σε κομμάτια, μαριναρίστηκε και ψήθηκε σε μπάρμπεκιου. «Αυτοί οι ακαλλιέργητοι καπηλευτές της δημόσιας προσοχής θα πέσουν πολύ χαμηλά για να προσελκύσουν τα βλέμματα» ανέφεραν αρκετοί χρήστες στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λευκοί καρχαρίες έχουν καταταχθεί από τη Διεθνή Ένωση για την Προστασία της Φύσης στα ευπαθή είδη – ένα βήμα πριν χαρακτηριστούν απειλούμενα. Οι πληθυσμοί τους βρίσκονται σε διαρκή απειλή τις τελευταίες δεκαετίες ιδίως για τα πτερύγιά τους και λόγω της αλιείας με παραγάδι.

Related posts

Όλοι κοιτούσαν την.. κοιλιά της: Φουλ ερωτευμένοι Πλεύρης-Σιακαβάρα, έγιναν “θέαμα” στο κέντρο της Αθήνας

Το τόλμησε & δικαιώθηκε: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες ζητούν το χτένισμά της

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της μπροστά στην κάμερα – «Πήγα 2,5 ε;»