«Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»: Το κράξιμο του Κανάκη σε Οικονόμου για Αναστασοπούλου & Κουτροκόη

Με κάποια καθυστέρηση μεν, αλλά με εξαιρετικά έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης καυτηρίασε την όσα συνέβησαν με την Ντόρα Κουτροκόη και τον ΣΚΑΙ.

Αντώνης Κανάκης: Οι αιχμές του

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην απόφαση της Μαρίας Αναστασοπούλου να αλλάξει τηλεοπτική «στέγη», σχολιάζοντας πως ήταν πολύ σωστή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.
Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του, μετά την προβολή του βίντεο από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

Αντώνης Κανάκης: Ολόκληρο το επεισόδιο

Related posts

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ