Λύστε το πρόβλημα χαλάρωσης των βλεφάρων με φυσικό τρόπο σε μόλις 2 λεπτά

Παρόλο που όλοι μας θέλουμε να δείχνουμε νέοι και όμορφοι, με την πάροδο του χρόνου, η διαδικασία της γήρανσης γίνεται όλο και πιο ορατή, κυρίως μέσα από τις γραμμές, τις ρυτίδες και το χαλαρό δέρμα. Η διαδικασία της γήρανσης είναι όμως ως επί το πλείστον αξιοσημείωτη στην περιοχή των ματιών. Τα βλέφαρά , αποτελούν μέρος ενός μυικού δακτυλίου, που περιβάλλει τα μάτια. Με τη βοήθεια αυτού του μυός μπορούμε και ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας.

Πολλοί παράγοντες, όπως ο διαβήτης,το εγκεφαλικό επεισόδιο, η κανονική κυτταρική γήρανση,ο όγκος στον εγκέφαλο, το σύνδρομο Horner (μια διαταραχή που επηρεάζει τα νεύρα των ματιών και του προσώπου), ή οποιεσδήποτε άλλες διαταραχές που επηρεάζουν το νεύρο ή τη λειτουργία των μυών, μπορεί να οδηγήσουν σε χαλάρωση των βλεφάρων.

Το βάρος από ένα βλέφαρο, γερνόντας μπορεί να κουράσει τους μυς του ματιού και να προκαλέσει κόπωση. Σε αυτό το σημείο είναι επίσης δύσκολο να εφαρμοστεί οποιαδήποτε μακιγιάζ στα βλέφαρά σας και ακόμα κι αν καταφέρετε και εφαρμόσετε το μακιγιάζ, το eyeliner και η σκιά ματιών δεν θα είναι ορατά, λόγω της περίσσειας του δέρματος.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι αυτή η απλή και φυσική θεραπεία

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι αυτή η απλή και φυσική θεραπεία.

Συνταγή

Συστατικά:

  • 1 αυγό (θα πρέπει να διαχωριστεί το αυγό, γιατί θα χρειαστείτε μόνο το ασπράδι)
  • 1 μπατονέτα

Διαδικασία:

  • Κατ ‘αρχάς θα πρέπει να καθαρίσετε το βλέφαρό σας από το μακιγιάζ και στη συνέχεια να το στεγνώσετε
  • Τώρα σπάστε το αυγό και διαχωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι, επειδή για αυτή τη συνταγή θα χρειαστείτε μόνο το ασπράδι.
  • Στη συνέχεια, πάρτε μια μπατονέτα και βουτήξτε τη στο ασπράδι.
  • Κλείστε τα μάτια σας και κρατήστε απαλά το βλέφαρό σας. Στη συνέχεια, τρίψτε ελαφρά την μπατονέτα σε όλη την πτυχή του βλεφάρου σας (βεβαιωθείτε ότι αυτή δεν στάζει).
  • Όσο θα περιμένετε το ασπράδι να στεγνώσει, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεμιστήρα, αν θέλετε να επιταχύνει τη διαδικασία.

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ απλή και εύκολη, και θα πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσετε. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι αν έχετε βαθύτερες ρυτίδες, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία μερικές φορές, προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτή η φυσική θεραπεία θα κάνει τις γραμμές σας λιγότερο ορατές, η χαλάρωση θα απομακρυνθεί, και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!

Πηγη:  daddy-cool.gr

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία