Ώμοι μπασκετμπολίστα, τατουάζ, κορμί… κομμάτια: Ο Άγγελος Λάτσιος βάζει κάτω bodybuilders μετά την αλλαγή

Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε μία εξόρμηση στο βουνό, προκειμένου να περάσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, αφήνοντας για λίγο τη θάλασσα, που τόσο αγαπάει.

Ειδικότερα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, πόζαρε ξαπλωμένος στο γρασίδι, φορώντας μία πορτοκαλί βερμούδα, ένα μαύρο hoodie με κουκούλα και από μέσα ένα καπέλο.

Η απόδραση στο βουνό του Άγγελου Λάτσιου

Μάλιστα, ο 21χρονος, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στο instagram, ανάρτησε ένα σχετικό στιγμιότυπο από την απόδρασή του στη φύση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Λάτσιος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα και έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το πρωινό”.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο παρουσιαστής «Ήμουν στη Μαρινέλλα με τον φίλο μου Γιάννη Λάτσιο και είχε φέρει και τον γιο του, Άγγελο και ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου…Θέλω να μιλήσω με την άδεια του Γιάννη δεν θα την πάρω, γιατί είναι κολλητός μου φίλος, αλλά της Ελένης Μενεγάκη της μάνας του, επειδή ήμασταν μαζί δίπλα δίπλα και μιλάγαμε για τρεις ώρες…Μπράβο στους γονείς του, αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό, βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα. Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…».

Related posts

Ρένος Φουντουλάκης: Έλληνας έχτισε σχολείο στη Ζανζιβάρη για να καταπολεμήσει τη φτώχεια μέσω της εκπαίδευσης

Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε»

Νίκη Σερέτη: Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει, η αγαπημένη «Δεβόρα»σήμερα παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα