«Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της»

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, με τον πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη να καταθέτει.

Ο πρώην πεθερός της 35χρονης περιέγραψε τη συμπεριφορά της όταν πέθανε η Μαλένα, λέγοντας ότι «ήταν λίγο στον κόσμο της» και δεν του μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του παιδιού. Παράλληλα, «Έφυγε το παιδί από τη ζωή και αυτή έψαχνε τι έκανα εγώ» – Καταθέτει για δέυτερη μέρα ο Μάνος Δασκαλάκης

«Ό,τι έμαθα ήταν από τον γιο μου και τον αδελφό μου»

«Έμαθα από τον αδελφό μου πως το παιδί πέθανε. Όταν έφτασα ήταν συντετριμμένοι. Ο γιος μου έκλαιγε, η κατηγορούμενη ήταν λίγο στον κόσμο της, κοίταζε το κινητό, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αυτό διαπίστωσα εγώ εκείνη τη στιγμή. Μου περιέγραψαν τι έγινε με τους γιατρούς. Η κατηγορούμενη δε μου είπε κάτι, ρωτούσα τον γιο μου. Προσπαθούσαν πάντως να βρουν τα αίτια. Ό,τι έμαθα ήταν από τον γιο μου και τον αδελφό μου», ανέφερε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

«Με παρακαλούσε να μην τη χωρίσει»

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε πως οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν διαρραγεί, εξαιτίας μίας σχέσης που είχε συνάψει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο γιος μου δεν μπορούσε να το συγχωρέσει. Εγώ του είπα τα παιδιά πάνω απ’ όλα, του είπα και για τη διατροφή. Προσπάθησα να τον αποτρέψω από το να χωρίσει. Με πήρε και η κατηγορούμενη και μου είπε ”σας παρακαλώ κύριε Γιώργο, βοηθήστε με να μη χωρίσω”. Εγώ της είπα αν δε θέλει ο Μάνος προχωρά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουμε όλοι. Φυσιολογικά, ήρεμη τα έλεγε στο τηλέφωνο, τώρα μέσα της δεν ξέρω τι ένιωθε.

Ο μάρτυρας μίλησε και για τα όσα μεσολάβησαν ανάμεσα στην απώλεια της Ίριδας και πριν το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας, όταν η κατηγορούμενη είχε φύγει από το σπίτι της. «Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά με τους δύο θανάτους και τον χωρισμό. Με πήρε ο πατριός της και με ενημέρωσε, και της είπα ότι “ρε κορίτσι μου, μήπως χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό για να τα διαχειριστείς όλα αυτά;”. Και μου είπε “κύριε Γιώργο, δεν είμαι τρελή”. Εκείνη μου ανέφερε μόνο ότι θέλει να φύγει από την Πάτρα, να μείνει αλλού, κάτι αόριστα πράγματα, που καταλάβαινα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ψυχολογία της».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»