Να τον θυμάσαι με αγάπη: Αυτό άφησε στη Φαίη Σκορδά ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ο μακρύς Σταυρός – κομποσχοίνι στον λαιμό της Φαίης Σκορδά δεν είναι μια δική της πρόταση για μια νέα στυλιστική τάση όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν, έχει ιδιαίτερα συμβολική σημασία για αυτήν και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

Το σύμβολο που θα τους δένει για πάντα

Εάν κάποιος είναι παρατηρητικός θα έχει δει ότι τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν βγάζει ποτέ από τον λαιμό της τον μαύρο Σταυρό – κομποσχοίνι, μάλιστα τον ταιριάζει με όλα της τα ρούχα. «Είναι δώρο από χέρι» λένε καλά πληροφορημένες πηγές και εξηγούν πιο συγκεκριμένα ότι, το συμβολικό αυτό δώρο που της χάρισε ο μπαμπάς της αρκετό καιρό πριν “φύγει” από την ζωή, τον συνόδεψε με υπέροχες ευχές για να της συμβαίνουν μόνο ευχάριστα γεγονότα στην ζωή της. Η Φαίη Σκορδά άκουσε συγκινημένη τα λόγια του, πέρασε τον Σταυρό – κομποσχοίνι στον λαιμό της και τώρα πια είναι το βασικό της αξεσουάρ με ότι και εάν φορέσει.

«Δεν τον βγάζει καθόλου από πάνω της» μας μεταφέρουν πρόσωπα από το στενό της φιλικό περιβάλλον και συμπληρώνουν «φορώντας τον σταυρό νιώθει την προστασία του μπαμπά της και την θετική ενέργεια που της στέλνει από ψηλά»

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»