Έτσι το έμαθε η Όλγα: Αυτοί επισκέφτηκαν πρώτοι την Άντζελα Δημητρίου μόλις μαθεύτηκε ο χαμός της μητέρας της

Η Άντζελα Δημητρίου, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 21/2, έχασε τη μητέρα της, στην οποία είχε τρελή αδυναμία. Το πρωί της Πέμπτης 22/2, η κουμπάρα της, Κατερίνα Κούρτη, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, και μίλησε για το γεγονός αυτό, αποκαλύπτοντας όλα όσα γνωρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη μαμά της τραγουδίστριας “έφυγε” στα 96 της χρόνια, έμενε στο σπίτι της και το τελευταίο διάστημα, για πολλές εβδομάδες συγκεκριμένα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά θέματα υγείας, γεγονός που είχε επηρεάσει πολύ και την ψυχολογική της κατάσταση.

Οι αποκαλύψεις της κουμπάρας της Άντζελας

«Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με την Άντζελα. Της έχω στείλει ένα μήνυμα. Θα την επισκεφθώ σήμερα στο σπίτι της να δω πως είναι, αν χρειάζεται να βοηθήσουμε σε κάποιες διαδικασίες, μέχρι εκεί. Νομίζω ότι τα λιγότερα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο», είπε αρχικά, εξηγώντας πως ενώ μένει στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, καθώς αύριο, Παρασκευή 23/2, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της μητέρας της. Σύμφωνα με την μάνατζέρ της, μάλιστα, η οποία μίλησε στο Super Κατερίνα, αυτή θα γίνει στο νεκροταφείο Ηλιούπολης στις 11 το πρωί.

«Από τους πρώτους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την Άντζελα είναι η μάνατζερ της, η κυρία Καπώνη, και ο καλός της φίλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Δήμος Αναστασιάδης και η Εύη Δρούτσα. Η Όλγα το έμαθε από την κυρία που φροντίζει τα διαμερίσματα και των δύο γυναικών…», επισήμανε τότε ο Νίκος Γεωργιάδης

«Προφανώς, εφόσον δεν έχουν σχέσεις αυτό το διάστημα…», επιβεβαίωσε η κουμπάρα της καλλιτέχνιδας.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη