«Να καείς στην κόλαση» : Έξαλλος Ιδιοκτήτης Airbnb Πήρε Τηλέφωνο Πελάτη Για Κακή Κριτική

Οι κακές κριτικές ενόχλησαν έναν ιδιοκτήτη Airbnb που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Πυρ και μανία έγινε ένας ιδιοκτήτης Airbnb στην Αυστραλία όταν είδε τις κριτικές μιας γυναίκας, οι οποίες δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο 54χρονος Ντέιβιντ Πένμαν έστειλε μια σειρά από mail στην συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς και ένα φωνητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της.

Τα δύο αστέρια της γυναίκας και η κριτική «απλά καλό» μετά την διαμονή της στο Airbnb του Πένμαν, προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή του, ο οποίος στο μήνυμα που της άφησε μεταξύ άλλων της ευχήθηκε «να καεί στην κόλαση».

«Αν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις από την δυσφήμιση που μας έκανες είσαι γελασμένη. Μην μπεις καν στον κόπο να αφαιρέσεις την κριτική, μην πεις καν στον κόπο να προσπαθήσεις να τα βρούμε. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Καλύτερα να έχεις πολλά λεφτά», ήταν τα λόγια του 54χρονου ιδιοκτήτη.

Η υπόθεση αυτή πήρε έκταση, με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας να βομβαρδίζουν τον Πένμαν για την συμπεριφορά και τη στάση του. Ωστόσο, ο 54χρονος είπε ότι οι δικηγόροι του, τον συμβούλεψαν να μην σχολιάσει τίποτα. Οι νομικοί του εκπρόσωποι δικαιολόγησαν το ξέσπασμα του Πένμαν, λέγοντας ότι βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση, διότι η επιχείρησή του υπέφερε από την πανδημία του Covid και το Lockdown, αλλά των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Πένμαν είχε στείλει ανάλογα μηνύματα και σε άλλους πελάτες του που άφησαν αρνητικές κριτικές. «Αύριο 25.000 άνθρωποι στη Μελβούρνη θα μάθουν τι… βρωμιάρα είσαι», είχε στείλει με mail σε μια άλλη γυναίκα.

Το 2019 ο Πένμαν είχε στείλει μήνυμα σε έναν τραπεζικό υπάλληλο που έκανε κράτηση στο σπίτι του για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του και είχε αφήσει μια κριτική δύο αστεριών. «Λάβαμε μια καταγγελία για πιθανή ενδοοικογενειακή βία από τους διπλανούς σας επισκέπτες. Θα το εξετάσουμε αυτό το θέμα πριν αποφασίσουμε αν θα το αναφέρουμε στην αστυνομία», απείλησε ο ιδιοκτήτης του Airbnb.

Ο Πένμαν είχε απειλήσει με δικαστική αγωγή έναν άλλο επισκέπτη επειδή ακύρωσε μια κράτηση, μετά τις πυρκαγιές του 2020. Τελικά το δικαστήριο του επέβαλλε πρόστιμο 2.500 δολαρίων για την συμπεριφορά του προς του επισκέπτες του Airbnb του.

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού