«Να είναι καλά η Παναγία…» – Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της

Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ως νεογέννητο μωρό, επισημαίνοντας πως η πίστη στο Θεό τη βοήθησε να ανταπεξέλθει.

Η αποκάλυψη

Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά κι όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη κα δυνατή μητέρα. Θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά, αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Στον γιο μου αφιερώνω ένα τραγούδι «Αν ήξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου» το λέω και συγκινούμαι.

Η εγγονή σου, η Χριστινούλα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας;

Ναι, πέρασε κάποιο θέμα υγείας η εγγονούλα μου, δεν θέλω τώρα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Να είναι καλά η Παναγία γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του Θεού και στους Αγίους που βοήθησαν την Χριστινούλα μου κι όλα ξεπεράστηκαν.

Το Σάββατο 29/7, μάλιστα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένες σφιχτά. Είναι γνωστό πως η ίδια είναι “χαζογιαγιά” και δεν μπορεί μακριά από την μικρή της αδυναμία.

Δείτε την γλυκιά εικόνα τους

Related posts

Κομψός και αριστοκρατικός όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματο: Ο πρίγκιπας Παύλος βόλταρε στην Αθήνα & αποθεώθηκε

“Eίμαι περήφανος για την καταγωγή μου” Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Παππάς, κανείς δεν το ήξερε μέχρι σήμερα

Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για την Κορομηλά: Είπε αυτό για τα ζώα και αποθεώθηκε από τους φιλοζωικούς οργανισμούς