Λάκης Κομνηνός: Αν τολμήσεις να μιλήσεις για την πατρίδα σε λένε φασίστα

Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου λέγοντας “Κάτι που ξεχωρίζει πέφτουν πάνω να το κατασπαράξουν” και τράβηξε τις εντυπώσεις.

Λάκης Κομνηνός: Τι δήλωσε

Ο ηθοποιός Λάκης Κομνηνός έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για την ταινία του που “απαγορεύτηκε”, λέγοντας ότι “Κάτι που ξεχωρίζει πέφτουν πάνω να το κατασπαράξουν” και συμπλήρωσε: “η ταινία είχε την τύχη να βγει σε μια εποχή που οι Έλληνες μεταπολιτευτικά άρχισαν να ντρέπονται για αυτό που υπήρχε, είναι μια πολιτική αρρώστια που την έχουμε πολύ τακτικά σαν χώρα, έτσι πνίγηκε η ταινία. Τώρα η ταινία όμως εκδικείται, διότι κάνουμε προβολές στη Μακεδονία σε διάφορες πόλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία και γίνεται χαμός. Γίνεται ειλικρινής χαμός”.

“Όταν γυρίζαμε την ταινία το 68-69, γιατί αντιμετωπίζαμε γενικές δυσκολίες και ήταν μια μεγάλη παραγωγή για εκείνα τα χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που γνώρισα την Μακεδονία, μπολιάστηκα με την Μακεδονία και από τότε δεν μπορώ να βγάλω το πάθος μου για τη Μακεδονία από μέσα μου” πρόσθεσε.

“Αν μιλήσεις, πεις μια κουβέντα για την πατρίδα, αμέσως σε λένε φασίστα. Δεν τολμάς να μιλήσεις για ιδανικά και για ήρωες και αμέσως σου βάζουν την ταμπέλα φασίστας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Δυστύχημα στη Μύκονο: Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αγελάδα – Νεκρός ο 39χρονος βιοπαλαιστής

Ξεκάθαρος ο Τάσος Αρνιακός – «Δεν αστειεύεται πια! Ήρθε για να μείνει…»

Παραλίγο τραγωδία στον Ωρωπό: Τετραμελής οικογένεια τραυματίστηκε όταν δέντρο καταπλάκωσε το όχημά τους