Μοναδικός άνθρωπος η Κατσαφάδου: Παρέχει δωρεάν κρέμες για τους καρκινοπαθείς στην μνήμη της Ραφαέλας Πιτσικάλη

Συγκίνηση προκαλεί η αγάπη και η συμπόνια που δείχνει με κάθε ευκαιρία η Δήμητρα Κατσαφάδου για κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Συγκεκριμένα αυτή τη φορά, η ιδρύτρια της «La vie en Rose», αποφάσισε να παρέχει δωρεάν προϊόντα περιποίησης στους καρκινοπαθείς, εις μνήμη της αγαπημένης της Ραφαέλας Πιτσικάλη που έχασε την μάχη με τον καρκίνο τον προηγούμενο μήνα.

Με ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε πως λανσάρει μία νέα σειρά προϊόντων που θα ονομάζεται «Blue RAF» και θα απευθύνεται στους καρκινοπαθείς που έχουν ανάγκη από «θαυματουργά» λαδάκια για τα μαλλιά τους αλλά και κρέμες για το σώμα τους που ταλαιπωρούνται από τις νοσηλείες τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε για την αγαπημένη της φίλη Ραφαέλα

Εγώ θα σε αποχαιρετήσω έτσι…μικρή μου κόρη, ατσαλένια μου, μοναδική μου ηρωίδα…και θα κάνω το όνειρό σου πραγματικότητα!
Θα δίνω δωρεάν σε ΟΛΑ τα μικρά αλλά και μεγάλα παιδάκια, που παλεύουν τον καρκίνο όπως εσύ τόσο γενναία πάλεψες μαζί του, μια υπέροχη και ολοκληρωμένη σειρά που θα έχει το όνομά σου… «Blue RAF» για όλους τους ήρωες της ζωής μου…από τη Ραφαέλα μου με πολλή αγάπη!!!
Το χρώμα του ωκεανού& του ουρανού ενίοτε…🌈🌈🌈
Τα όνειρα όμως δε σταματούν εδώ…ξέρεις εσύ…i promise!
Η σειρά Blue RAF για την αγαπημένη μου κόρη Ραφαέλα, περιλαμβάνει το μπλε τσαντάκι γιατί είναι ένα μπλε τριαντάφυλλο μέσα στην καρδιά μου, την ειδική κρέμα προσώπου Love Yourself, το Argan scrub με το υπέροχο άρωμα, το θαυματουργό λαδάκι για τα μαλλάκια σας Long Keratin Oil και το Pure Body Butter για το κορμάκι σας που ταλαιπωρείται από τις θεραπείες.
Με πολλή αγάπη, η Δημητρούλα σας.
ΥΓ. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της La vie en Rose, με τα χαρτιά σας και τα παίρνετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με μηδενική απόδειξη!

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν