Μέγκι Ντρίο για ξυλοδαρμό Μικαέλας Φωτιάδη: “Της έστειλα μήνυμα-Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της”

Σοκ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μικαέλα Φωτιάδη στο Instagram, όπου φαίνεται πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, καθώς το πρόσωπό της είναι γεμάτο μελανιές.

Και ενώ η πρώην παίκτρια του GNTM δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη, η καλή της φίλη Μέγκι Ντρίο μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ρωτήθηκε για το θέμα.

“Συνεχίζουμε να είμαστε φίλες και να είμαι δίπλα της. Το είδα και εγώ και έχω στενοχωρηθεί. Έστειλα μήνυμα να ρωτήσω πως είναι και μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα τα πούμε όταν επιστρέψει. Γνωρίζω ότι τελευταία η Μικαέλα είχε θέματα με τη σχέση της. Έχει πει η ίδια ότι έχει χωρίσει. Είναι λεπτό το ζήτημα.

Γνωρίζω ότι περνάει δύσκολα τελευταία και από τον χωρισμό της και από συμβάντα στη ζωή της. Έχουν πρόβλημα στη συνεννόηση, έχουν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους. Από ό,τι ξέρω η Μικαέλα έχει νοικιάσει σπίτι και μένει μόνη της και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Δεν ζει με την πρώην σχέση της” είπε η Μέγκι Ντρίο.

Related posts

«Να μαζέψει τα λόγια της»: Πυρ και μανία ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από αυτά που ξεστόμισε η Ασημίνα για την Βρισηίδα

Στο πόδι όλη η τέως βασιλική οικογένεια: Σε πελάγη ευτυχίας ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με 1 φώτο

«Ακόμη λερώνει την ψυχή μου»: Ο βαρύς Γολγοθάς της Ιωάννα Παλιοσπύρου 4 χρόνια μετά την επίθεση & οι εφιάλτες