Μιμή Ντενίση για την υιοθεσία της κόρης της: «Τη Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητά της όταν ήταν 2 ετών» (video)

Μία εκ βαθέων και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής υπερπαραγωγής «Από Σμύρνη Σαλονίκη» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μία εκ βαθέων και αποκαλυπτική συνέντευξη

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας μόνη της την κόρη της, Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση είπε: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει μόνη της μια γυναίκα, γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμα και τώρα που η Μαριτίνα είναι 23 ετών, μου λέει έχω ανάγκη να είσαι περισσότερο μαμά, γιατί είσαι πιο πολύ μπαμπάς. Έχω πει στην κόρη μου ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος, είμαι μαμά-μπαμπάς. Σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες που έχουν επαγγέλματα πιο περιορισμένα οικονομικά, είναι πολύ δύσκολο.

Τη Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητα της όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο για το θέμα αυτό, είναι για οτιδήποτε. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που είναι gay, να βασανίζεται 30 χρόνια και στα 30 του να λέει “ξέρετε, εγώ έχω αυτή την τάση”, είναι ένα βασανιστήριο που αποκλείεται ο άνθρωπος να μην έχει αποκτήσει προβλήματα ψυχολογικά».

Δείτε το βίντεο

Related posts

“Ο Θεός μου έστειλε το ωραιότερο δώρο”: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια της Σπυροπούλου, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

«Μην το μάθει ο άντρας μου»: Σούσουρο με την ανθοδέσμη της Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να την κρύψει

Κάνει θραύση, το θέλουν όλες: «Έκλεψε» τα φλας η Ελένη Μενεγάκη με το απόλυτο φόρεμα για το Καλοκαίρι