Μαυροφορεμένος και με κατεβασμένο κεφάλι: Η πρώτη εμφάνιση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά το θάνατο του αδερφού του

Μαυροφορεμένος και με κατεβασμένο κεφάλι εμφανίστηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρώτη φορά μετά το θάνατο του αδερφού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων.«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε…», ήταν μεταξύ άλλων τα συγκλονιστικά λόγια του ηθοποιού για το θάνατο του αδερφού του.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νίκου Πολυδερόπουλου

Από την ημέρα του θανάτου του Παντελή μέχρι και σήμερα, παρά την μια και μοναδική δήλωση του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τηρούσε σιγή ιχθύος, θρηνώντας τον αδερφό του σιωπηλά, χωρίς να κάνει κάποια σχετική ανάρτηση. Άλλωστε, είναι από τα πρόσωπα που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, συνάντησε τον ηθοποιό κατά την είσοδο του στο θέατρο, επιστρέφοντας στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του