Μετά την Κάτια το Χάος: Ο Ρουβάς φωτογραφίζει την Ζυγούλη χωρίς μακιγιάζ και αποδεικνύει ότι είναι η πιο όμορφη ελληνίδα

Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 χρόνια και δύο δεκαετίες μετά ζουν την απόλυτη ευτυχία στο σπίτι που στεγάζει τα όνειρά τους στον Νέο Βουτζά.

Χρόνια πολλά αγάπη μου!

Όλα ξεκίνησαν με μια αντιπαράθεση σε μια διαφήμιση πριν από περίπου 20 χρόνια η οποία κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το πανέμορφο μοντέλο, διατηρούν ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social meidia, ωστόσο χρησιμοποιούν κάποιες φορές το δημοφιλές Instagram προκειμένου να δείξουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητάς τους. Για παράδειγμα, ο περήφανος πατέρας και σύζυγος Ρουβάς, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και διαδικτυακά χρόνια πολλά στην αγαπημένη του Κάτια, με αφορμή τη γιορτή της, σήμερα Παρασκευή 25/11.

Ανεβάζοντας μία συγκλονιστική αμακιγιάριστη φωτογραφία της, ο ερωτευμένος Σάκης έγραψε: «Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου ❤️».

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά