Μάνα και κόρη ή αδερφές; Η Υρώ Μανέ μας δείχνει την κούκλα κόρη της και η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Η Υρώ Μανέ απολαμβάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, τη Χίο, με την οικογένειά της και οι επιλογές της για τις βόλτες στην πόλη και την παραλία μπορεί να είναι casual αλλά είναι τόσο chic που κι εσύ μπορείς να τις αντιγράψεις.

Η Υρώ Μανέ ή αλλιώς η Φλώρα από τα Εγκλήματα

Οι διακοπές της οικογένειας ξεκίνησαν από το Πήλιο και τις Μηλιές, μιας και από εκεί είναι η καταγωγή του συζύγου της ηθοποιού, Τάσου Νταϊόγλου, με την 26χρονη κόρη της να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες ανέμελες πόζες της από την περιοχή και να γράφει στη λεζάντα τους:«Στο χωριό μου. Τη καταγωγή μου.

Η μάλλον τη βαθιά καταγωγή μου. Ο τόπος που όταν επισκέπτομαι, με μηδενίζει, με αδειάζει, με δημιουργεί, με πλάθει κάθε φορά με το χρώμα της εποχής του. Σύνδεση σε βάθος, σύνδεση προσωπική. Φύση ζωογόνα. Καθαρή, λαμπερή, γνήσια. Καθαροί και γνήσιοι. Αθώοι και γαλήνιοι. Καταπράσινοι, καταγάλανοι. Με τα χρώματα της ηρεμίας. Το εύχομαι. Σε όλους».
Στη συνέχεια, η Υρώ Μανέ, ο σύζυγός της και η Φαίδρα βρέθηκαν στη Χίο, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, όπου και γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο.

H ίδια μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχε γράψει για την Athens Voice ποια πράγματα της αρέσουν στο νησί της σαν ένα μικρό αφιέρωμα. Όπως είχε γράψει: «Ό,τι λατρεύω και επαναλαμβάνω κάθε καλοκαίρι, είναι τα μπάνια στη θάλασσα της Κόμης, οι βόλτες στα Μεστά για μια εικονική επιστροφή στον Μεσαίωνα, λόγω των περίκλειστων από τα σπίτια δρόμων του –εμείς οι ηθοποιοί την έχουμε την πετριά κι εύκολα μπορούμε να δούμε τον ανυποψίαστο διαβάτη ως ιππότη που έχει αφήσει το άλογό του προκειμένου να απαγγείλει κάτω από το παράθυρο της αγαπημένης του ένα σονέτο. Δεν ξεχνώ να ανέβω στην πολιτεία του Ανάβατου, που μου αρέσει πιο πολύ και από τον Μιστρά· να χαλαρώσω απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα από τα Αυγώνυμα και να λουστώ το χρώμα της αυγουστιάτικης πανσελήνου στα Μαύρα Βόλια. Την ψυχή μου αφήνω να γαληνέψει στην αγκαλιά της Νέας Μονής με τα υπέροχα ψηφιδωτά της – φύγετε, σκέψεις, μη λερώσετε την εκκωφαντική ησυχία της. Αυτή είναι η δική μου Χίος, μοσχομυριστή από γιασεμί μασταρίνι και μαστίχα, γεμάτη πληγές στα γόνατα από τα παιδικά μου τρεχαλητά».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους

Related posts

Έχει μεγάλη σημασία, το δείχνει 1η φορά: Οι 6 λέξεις που βάρεσε τατουάζ στο χέρι του ο Βαγγέλης Μαρινάκης

“Αφού δε μπορείτε”: Σούσουρο με τον Αλέξη Κούγια, παραιτείται από τον Ολυμπιακό

“Δεν έγινε έτσι” Ο πατέρας της Silia Kapsis απαντά γιατί δεν είναι στη ζωή της τόσα χρόνια