Μεγάλη ένταση στον αέρα του Mega με Σπανάκη – Δούρου: «Γιατι ουρλιάζετε;» του είπε η Τζίμα

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον «αέρα» του Mega ανάμεσα στον Βασίλη Σπανάκη από τη ΝΔ και την Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο πλατό.
Οι τόνοι ανέβηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Ράνιας Τζίμα, η οποία επίσης χρειάστηκε να υψώσει τον τόνο της φωνής της.

Μάλιστα και ο Γιάννης Πρετεντέρης επενέβη

«Κ. Σπανάκη δεν έχετε τον λόγο! Δεν έχετε τον λόγο, σας τον αφαιρώ εγώ τον λόγο κ. Σπανάκη! Γιατί δεν έχετε ευγενική συμπεριφορά απέναντι μας. Διακόπτετε συνεχώς κ. Σπανάκη. Τσακώνεστε χωρίς λόγο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Σας λέει ο κ. Πρετεντέρης ότι δεν είστε ευπρεπής. Μπορώ να σας πω ότι είστε ψεύτης και τυχάρπαστος αλλά δεν θα σεβαστώ ούτε την κ. Τζίμα ούτε τον κ. Πρετεντέρη», τόνισε η Ρένα Δούρου.

«Κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό» υπογράμμισε.

Η Ράνια Τζίμα προσπαθώντας να σταματήσει τις φωνές από τον Βασίλη Σπανάκη είπε πως «φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό».

«Εγώ; Μα όλα τα έχω σχολιάσει! Όλα τα έχω σχολιάσει κα. Τζίμα» αποκρίθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με την Ράνια Τζίμα να σχολιάζει: «Αν τα έχετε σχολιάσει όλα γιατί ουρλιάζετε που δεν μιλήσατε κ. Σπανάκη; Αποφασίστε! Μιλήσατε ή όχι».

«Κατ’ αρχάς αφήστε τώρα το ουρλιάζω σε μένα» έσπευσε να πει ο Βασίλης Σπανάκης με την Ράνια Τζίμα να απαντάει: «μα τώρα αλήθεια λέτε; Θα μας χαμηλώνει ο κόσμος με τα τηλεκοντρόλ κ. Σπανάκη. Τώρα προσπαθούμε όλοι μαζί να καταλάβουμε προς τι αυτές οι συγκεκριμένες αναφορές».

Στην συνέχεια, η Ράνια Τζίμα έδωσε πάσα για τις πρώτες δηλώσεις του κ. Πελετίδη από την Πάτρα λέγοντας στους συνομιλητές της στο πλατό, «καλέ τι πάθατε;».

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη