Αχιλλέας Μπέος: «Πάω στο Άγιo Όρoς να με ευλoγήσει ο γέρoντας για να πάρει ο κόσμος τις αποζημιώσεις γρήγορα»

Ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε δηλώσεις στις 11 του μηνός στο Πρωινό, σχετικά με το Άγιο Όρος και τον Γέροντα που θέλει να επισκεφθεί και συμβουλευτεί.

Ο λόγος της επίσκεψης του στο Άγιο Όρος

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Βόλου «φεύγω σήμερα το βράδυ, πάω στο Βατοπέδι, γιατί το έχω ανάγκη να πάω στον γέροντα Εφραίμ, ένας άνθρωπος που με έχει αγγίξει, να πάρω ευλογία για τη νέα θητεία.

Ανακοίνωσα ότι πάω στο Βατοπέδι, θα προσευχηθώ και στον γέροντα θα ζητήσω την ευχή του και την ευλογία του ώστε ο κόσμος να πάρει γρήγορα τις αποζημιώσεις -αυτός είναι ο σκοπός μου κι εκεί πιέζω- όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουν αποζημιωθεί ήδη οι 1500 πρώτοι.

Και δεύτερον, να τηρήσουν την υπόσχεσή τους τόσο οι υπουργοί όσο και ο Κ. Μητσοτάκης για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στον Βόλο. Γιατί εμένα πλέον η δουλειά μου, τελειώνει την άλλη εβδομάδα: Να συντονίσω τα μηχανήματα να καθαρίσουμε την πόλη και να καταγράψω τις ζημιές. Την άλλη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί. Τα άλλα δεν μπορώ να τα κάνω…

Δεν θα είμαι εδώ αν έρθει ο Πρωθυπουργός. Θα πάω στο Βατοπέδι, το έχω ανάγκη, πρέπει να πάω, δεν με νοιάζει. Είναι ψυχικό, δεν είναι σκοπιμότητα».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»