Μεγαλείο ψυχής: ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό κάνει δώρο όλο του το συμβόλαιο στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ

Γενναιόδωρος στάθηκε ο Νίκος Παππάς ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα δώρο Χριστουγέννων στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, ενώ επέστρεψε στο Παναθηναϊκό.

Επίσημα πίσω στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παππάς

Σε μια κίνηση που ελάχιστοι θα έκαναν πράξη φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει ο Νίκος Παππάς, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε και επίσημα στον Παναθηναϊκό πριν από μερικές ημέρες, όταν και ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους «πράσινους».

Για πολλούς, η απόφαση του «Τριφυλλιού» να κάνει ξανά κάτοικο ΟΑΚΑ τον Έλληνα γκαρντ αποτέλεσε έκπληξη. Ωστόσο, μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε εντός των κλειστών τειχών του συλλόγου, όταν ο παίκτης έκανε γνωστή την επιθυμία του να δωρίσει όλη του την αμοιβή από το νέο του συμβόλαιο με τον «Εξάστερο» στις καθαρίστριες του γηπέδου!

Το δώρο του Νίκου Παππά

Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος Βασίλη Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic Euroleague», με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι ο Νίκος Παππάς δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να… διαφημίσει τέτοιου είδους ενέργειες από πλευράς του, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η εν λόγω κίνηση έπρεπε να γίνει γνωστή, προκειμένου να παραδειγματιστούν κι άλλοι άνθρωποι του χώρου.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια απόφαση που θα αποτελέσει μεγάλη οικονομική ανάσα για τις εργαζόμενες που μεριμνούν για την καθαριότητα του ΟΑΚΑ ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Related posts

“Είναι αγόρι”: Μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα Γκουντάρας–Κάκκαβα, το νέο μωρό που μπήκε στη ζωή τους & η απόλυτη ευτυχία

“Πού βρίσκεις τα λεφτά;”: Την “έπεσαν” στην Ιωάννα Τούνη για τα απανωτά ταξίδια της κι εκείνη τους αποστόμωσε

Τόσο κοστίζει στα μαγαζιά: Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε Πάσχα στη Μύκονο με το τζιν που φοράει όλη η σόουμπιζ