Τζένη Καζάκου: Η διάσημη γιαγιά, οι σπουδές με τον παππού, ο Παράδεισος των Κυριών και ο πρώην σύντροφος τραγουδιστής

Τζένη Καζάκου:  Η εγγονή της Τζένης Καρέζη, μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, καθώς ακολουθεί τα βήματα του πατέρα και της γιαγιάς. Την περσινή σεζόν, την είδαμε ως πρωταγωνίστρια στην σειρά του MEGA Συμπέθερους από τα Τίρανα. Έχει κάνει τις σπουδές της πάνω στην υποκριτική, έχει κάνει επίσης μαθήματα φωνητικής.Οι γονείς της είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη. 

Τζένη Καζάκου: Το σπουδαίο όνομα της γιαγιάς της

Σε μια συνέντευξη της, είχε μιλήσει χαρακτηριστικά, για την ιστορία του ονόματος της και πως το διαχειρίζεται:«Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι. Αν του έλεγα “παππού να σου κάνω μία ερώτηση”, θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι. Αν έλεγα “να σας κάνω μία ερώτηση;”, θα ήταν αστείο. Τελικά έμεινα στο “μπορώ να κάνω μία ερώτηση;”. Είναι ο αρκουδάκος μου», σχολίασε, με χιουμοριστική διάθεση, η Τζένη Καζάκου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη παλαιότερα.

Σχετικά με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, ανέφερε: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Tζένη Καζάκου: Η πρώην σχέση της με γνωστό τραγουδιστή

Η ηθοποιός βρισκόταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Στέλιο Λεγάκη, ο οποίος σε μια συνέντευξη του είχε αποκαλύψει για την επαφή τους μετά τον χωρισμό: «Ο χωρισμός μου από τη Τζένη Καζάκου δεν ήταν η αφορμή για να γράψω το νέο μου τραγούδι. Έχω γράψει μερικά τραγούδια για την Τζένη με την Τζένη όταν ήμασταν μαζί. Έχουμε κρατήσει φιλική επαφή, τα λέμε και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν και αυτά τα τραγούδια. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Η Τζένη με την παρουσία της με βοηθούσε στο να το γράψω.

Μπορείς να πεις ότι ήταν και μια σχέση με μικρή διάρκεια που πήρε μεγάλη έκταση. Είχε πάρει αρκετή έκταση. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν καλό ή κακό πάντως δεν έπαιξε ρόλο στον χωρισμό μας. Ήμασταν περίπου 6-7 μήνες μαζί. Δεν έχω προλάβει να τη δω στο σήριαλ που παίζει γιατί δεν έχω χρόνο αλλά έχω δει κάποια τρέιλερ που έχει ανεβάσει στο instagram»

Όσο για την ομορφιά της δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω αφού οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του