Μέχρι το 2025: Ανατριχιάζει η προφητεία του Άγγλου “Νοστράδαμου” για την Κέιτ Μίντλετον

Ένα διάσημο μέντιουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί για δύσκολες προκλήσεις που αναμένονται για την Κέιτ Μίντλετον το 2025. Ο Athos Salomé, γνωστός ως “νέος Νοστράδαμος”, ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Όπως αναφέρει ο Athos Salomé, ο οποίος έχει προβλέψει στο πρόσφατο παρελθόν σημαντικά γεγονότα μεταξύ των οποίον ο κορονοιός, ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ και ότι ο Elon Musk θα αγοράσει το Twitter. Τώρα, εστιάζει στο μέλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας, προβλέποντας ότι θα αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές.

Γνωστό μέντιουμ προβλέπει πως «το 2025 της δεν θα είναι καλό»

Μιλώντας στη βρετανική Daily Star, αποκάλυψε πως η Κέιτ Μίντλετον έχει προβλήματα με τα οστά, αλλά η βασική της πρόκληση είναι αυτή της βασιλικής οικογένειας. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως καμία από αυτές τις ασθένειες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το παλάτι.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μέντιουμ δήλωσε: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Έντονη συγκίνηση έχει προκαλέσει στον λαό της Βρετανίας, αλλά και παγκοσμίως η είδηση πως η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Όπως ανέφερε η ίδια σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα και ενώ είχε προηγηθεί η προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού της απορρήτου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδους του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του παλατιού: «Δεν πρόκειται θα κοινοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες που άπτονται του ιατρικού απορρήτου. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο όπως όλοι μας».

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

Κλαίει όλος ο πλανήτης: Η σπαρακτική ανακοίνωση στον Πρίγκιππα Ουίλιαμ ότι η Κέιτ Μίντελντον έχει καρκίνο
Σοκ επικρατεί στη Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο από την αποκάλυψη της Κέιτ Μιντλετον πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Σε προσωπικό μήνυμα, η 42χρονη πριγκίπισσα ανέφερε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική. Όμως, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Η μητέρα του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις στο βίντεό της αναφέρει ότι οι γιατροί την συμβούλεψαν να κάνει προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», σημειώνει.

«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει… Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου» αναφέρει ακόμα η Κέιτ Μίντλεττον.

Related posts

“Θα μου πάρει καιρό να το ξεπεράσω” Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τη Eurovision

“Αν συμφωνήσει η Βρισηίδα” Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε πως θα είναι ο γάμος τους

“Έκανε ένα τραγικό λάθος” Σούσουρο με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision