Φοριέται όλη μέρα, βγαίνει σε 2 χρώματα: Φρενίτιδα με το σορτς που έβαλε η Μενεγάκη στην εκπομπή, τόσο κοστίζει

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να κλέψει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική της εμφάνιση, φορώντας ένα εντυπωσιακό σορτς από την κολεξιόν του Armani Exchange.

Με μια αβίαστη κομψότητα, η διάσημη παρουσιάστρια διαλέγει να εμφανίζεται με ενδυμασίες που αντικατοπτρίζουν τον προσωπικό της στυλ και αισθητική, είτε σε δημόσιες εμφανίσεις είτε ως οικοδέσποινα της δικής της εκπομπής. Ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει επισήμως έρθει, τόσο οι ακόλουθοι της Ελένης στο Instagram όσο και οι καθημερινοί τηλεθεατές της, αντλούν έμπνευση για τις δικές τους εαρινές εμφανίσεις.

Ελένη Μενεγάκη: Η εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση

Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε ένα μάθημα στυλ στην εκπομπή της, εμφανιζόμενη με ένα κομψότατο ντύσιμο. Η γοητευτική παρουσιάστρια επέλεξε ένα μοντέρνο σορτς από τη σειρά του Armani Exchange, το οποίο περιλαμβάνει μια πρωτότυπη λεπτομέρεια με διάφανο ύφασμα στο πάνω μέρος, προσφέροντας μια ιδιαίτερη αίσθηση παντελονιού. Αυτή η επιλογή αποδεικνύεται ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να φορέσουν σορτς σε μια πιο τυπική βραδινή έξοδο ή εκδήλωση, διατηρώντας παράλληλα ένα προσεγμένο look. Ακόμη ταίριαξε το ξεχωριστό αυτό σορτς-παντελόνι με ένα κομψό top και ψηλοτάκουνα παπούτσια, δημιουργώντας το τέλειο ντύσιμο για αυτή την εποχή.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά