Με τεράστιο κήπο και κούνιες: Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά, εδώ πενθεί τον μπαμπά της

Στο Κιλκίς βρίσκεται από την Δευτέρα 29/1 το πρωί η Φαίη Σκορδά. Έφυγε εσπευσμένα μετά από το τηλεφώνημα της μητέρας της πως ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της…

Κοντά στην μητέρα της θα μείνει όλη την εβδομάδα και θα επιστρέψει και πάλι στην εκπομπή Fays Time από την επόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, τεράστια οργή έχει προκληθεί κατά του σταθμού του Φαλήρου να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της, με την ίδια να είναι εκτός – δείτε την δήλωση του Ουγγαρέζου που θα ξεκίνησε όλα.

Ο ΣΚΑΙ ωστόσο από πλευράς του απάντησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Όπως και να έχει, όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί θα πρέπει να σταματήσει, καθώς δεν κάνει καλό στην ίδια την Φαίη Σκορδά, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια του μπαμπά της. Έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή και νέος σε ηλικία, χωρίς κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Η παρουσιάστρια πολύ συχνά ταξίδευε στο Κιλκίς μόνη της ή και με τα παιδιά της (μάλιστα στο μικρό της γιο έχει δώσει το όνομα του μπαμπά της) για να δει την οικογένεια της και να περάσουν χρόνο μαζί.

Στα social media επίσης, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την μονοκατοικία τους, η οποία είναι παραδοσιακή με τεράστιο πράσινο κήπο αλλά και κούνιες για να παίζουν τα παιδιά.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»