Γιώργος Λιάγκας: «Τα συλλυπητήριά μου και για τον πεθερό σας» – Η αμήχανη αντίδραση στην αναφορά καλεσμένης του στον πατέρα της Φαίης Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο πριν το Πρωινό του ΑΝΤ1 τελειώσει για σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, υποδέχθηκε ως καλεσμένη του την Γεωργία Λαλέ, την καλλιτέχνιδα της οποίας το έργο με την ροζ ελληνική σημαία κατέβηκε από την έκθεση στο ελληνικό γενικό προξενείο της Νέα Υόρκη, μετά από απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η ίδια, λοιπόν, μόλις μπήκε στο πλατό, χαιρέτησε τον παρουσιαστή και αμέσως θέλησε να τον συλλυπηθεί για την πρόσφατη απώλειά του, αφού πριν από λίγα 24ωρα ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, της πρώην συζύγου του, έφυγε από τη ζωή.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στα συλλυπητήρια

«Καλώς ήρθατε! Δεν σας φιλώ, γιατί είμαι και λίγο κρυωμένος, δεν είναι κάτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε εκείνος, με την ίδια να απαντά: «Ευχαριστώ. Τα συλλυπητήριά μου και για τον πεθερό σας…».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ευχαριστώ πολύ. Ο πρώην πεθερός μου, αλλά δεν έχει σημασία, είναι ένα κομμάτι της ζωής όπως και να έχει», αποκρίθηκε εκείνος αμήχανα.

Related posts

Είναι 4 ετών, θα κληρονομήσει μια αυτοκρατορία: Αυτός είναι ο γιος του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππος

“Όταν έπρεπε να θρηνήσω το παιδί μου”: Ραγίζει καρδιές η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη

Αποκαλυπτικό μαγιό εκείνη, καπέλο τζόκει εκείνος: Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Ρονάλντο στη Μεσσηνία