«Με μπλόκαρε»: Έξω φρενών η Ελεονώρα Μελέτη με γυναίκα που έστειλε γυμνή φωτογραφία στον σύζυγο της

Εξαιρετικά οργισμένη φάνηκε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη εξαιτίας ενός περιστατικού που θέλησε να μοιραστεί και να σχολιάσει στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega, μιλώντας με τους συνεργάτες της, θέλησε να τους διηγηθεί σε ένα περιστατικό που την εξόργισε, όταν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δέχτηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από μία διαδικτυακή φίλη του.

Η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη.

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”. Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή».

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν