Με λουλούδια στα μαλλιά και εντελώς άβαφη: Η Χρυσούλα Διαβάτη νύφη, 63 χρόνια πριν, στο πλευρό του Τσακίρογλου

Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και από τα μακροβιότερα, καθώς συμπληρώνουν 63 χρόνια κοινής πορείας.

Οι ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την κόρη τους, η οποία δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της, αφού είναι συμβολαιογράφος, παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

63 χρόνια κοινής πορείας

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Νικήτας Τσακίρογλου για τον γάμο του “είναι πολύ σημαντικό το “μαζί”, γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το θέατρο πρωτίστως και τις ίδιες αγωνίες για να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ζωή. Αυτοσκοπός είναι να συντηρείς σωστά τη μονιμότητα και να υπάρχει αυτό το πρωτογενές στοιχείο που την έφτιαξε. Λέγεται έρωτας. Όταν τη γνώρισα, ήταν ένα κορίτσι έξω καρδιά, γέλαγε και χαιρόταν τη ζωή και εγώ συνέχεια την επέπληττα “γιατί γελάς με χαζομάρες; Σου φαίνεται αστείο αυτό;”. Ήταν όμως η διάθεσή της έτσι. Χαρούμενη. Γι’ αυτό και είναι πολύ καλή ηθοποιός. Πολύ καλύτερη από μένα, είναι πολυτάλαντη. Εγώ δεν διανοούμαι για τον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να παίξω σε επιθεώρηση. Η Χρυσούλα τα καταφέρνει. Τραγουδάει, παίζει, έχει καλή κίνηση. Μαζί με τον Θύμιο Καρακατσάνη είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί της νεότερης γενιάς που υπήρξαν στο θέατρο, αυτοφυή ταλέντα. Ταλέντα που τα γέννησε η φύση. Εμείς, οι υπόλοιποι, έχουμε βάλει πολύ μυαλό μέσα”.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία από τον γάμο που έκαναν η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου και τη συνόδευσε με τη λεζάντα:

“Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη ένα από τα πιο αγαπημένα θεατρικά ζευγάρια, την ημέρα του γάμου τους, πριν από 6 δεκαετίες:

“Ένα Πάσχα, που ο Νικήτας έμενε στη Θεσσαλονίκη, γιατί πρωταγωνιστούσε σε παράσταση του ΚΘΒΕ, πήγα να τον δω και να μείνω μερικές μέρες μαζί του λέγοντας ψέματα στους γονείς μου πως θα επισκεφτώ μια φίλη μου” έχει διηγηθεί σχετικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

“Θέλοντας μάλιστα να τον εντυπωσιάσω, το Μεγάλο Σάββατο είχα φτιάξει με την γκαζιερίτσα που είχε ο Νικήτας στο δωμάτιό του, έτσι για το καλό, κόκκινα αβγά και μαγειρίτσα, τις οδηγίες τις είχα αντιγράψει σε ένα χαρτάκι από κάποιο τσελεμεντέ.

Η πρόταση γάμου του Νικήτα Τσακίρογλου

Μετά την Ανάσταση λοιπόν στην εκκλησία και το “Χριστός Ανέστη”, επιστρέψαμε στο δωματιάκι μας και εκείνος μου έδωσε τότε ένα μεταξωτό αβγό που ακόμα το έχω φυλαγμένο, τόσο πολύτιμο είναι για μένα. Μου λέει άνοιξέ τ’. Είχε μέσα ένα σημειωματάκι και δυο βέρες τυλιγμένες πολύ όμορφα με ανθάκια!”.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”