Αυτός 41 κι αυτή…: Τόσα χρόνια ρίχνει ο Ανδρέας Γεωργίου στην καλλονή μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλλονή σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας.

Για γάμο ετοιμάζεται ο Ανδρέας Γεωργίου;

Ειδικότερα, το ilovestyle αναφέρει ότι, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως θα παντρευτεί στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση δημόσια από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ» και σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει, αλλά αποφάσισαν να επανασυνδεθούν και να δώσουν μία ευκαιρία ο ένας στον άλλον.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύντροφος του ηθοποιού και σκηνοθέτη δουλεύει ως make up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects μαζί του, μεταξύ των οποίων και στην «Γη της Ελιάς».

Η διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του

Όπως φαίνεται, η τεράστια διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του, καθώς εκείνος είναι 41 και εκείνη 27, δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»