Μαθεύτηκε η τιμή: Η υπερλούξ σουίτα Κασσελάκη-Τάιλερ με θέα Ακρόπολη & μαρμάρινο τζακούζι “ξεχειλίζει” πολυτέλεια

Αυτό είναι το υπεροπολυτελές σπίτι που μένει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στην Αθήνα.Το κτίριο βρίσκεται στην Αρδηττού στο Μετς και έχει θέα τον Παρθενώνα.Η οικογένεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζει σε σουίτα, η τιμή της οποίας ξεκινά από 300 ευρώ την ημέρα, στο πολυτελές κτίριο που είναι χτισμένο το 1965 από τον διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Π. Τζαννέτο, στη γωνία Αρδηττού 28 και Θωμοπούλου, στις παρυφές του καταπράσινου από πεύκα λόφου, με θέα που κόβει την ανάσα.

Στέφανος Κασσελάκης: Το πολυτελές οίκημα

Το κτίριο σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Απογευματινή” βρίσκεται πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο και το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα χώρο τραπεζαρίας έξι ατόμων δύο μπάνια μαρμάρινο τζακούζι και μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με υπέρδιπλο κρεβάτι. Το κτίριο διαθέτει ρεσεψιόν, πάρκινγκ και γυμναστήριο.

Το εν λόγω κτίριο λειτουργεί ως hight-end serviced apartments με την ονομασία “The One Acropolis” και ανακαινίστηκε πλήρως από τον αρχιτέκτονα, Δημήτρη Βαξεβανάκη το 2019 και άρχισε να νοικιάζεται το φθινόπωρο του 2020.

Το οίκημα είναι καταχωρημένο σε παγκοσμίου φήμης πλατφόρμες μίσθωσης, όπως η Sotheby’s από όπου το εντόπισαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του.

Σχετικά με το κόστος της μίσθωσης, τα ενοίκια ξεκινούν από τα 300 ευρώ την ημέρα και εκτινάσσονται ανάλογα με το διαμέρισμα. Κάθε όροφος έχει δύο διαμερίσματα και αν χρειαστεί μπορούν να ενωθούν και να δημιουργήσουν οροφοδιαμέρισμα 180 τ.μ.

Οσον αφορά το Roof Garden περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία κήπου και πισίνα. Το ζεύγος Κασσελάκη βλέπει τον Παρθενώνα, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός τον Λυκαββηττό, την Πνύκα, το ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο και τον Σαρωνικό.

Δείτε εδώ:

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του