Μαριεύα από.. Χρυσάφι: Έγραψε ιστορία η 16χρονη Κρητικοπούλα, στην κορυφή του κόσμου η Ελληνίδα αθλήτρια

Υπερήφανη η Ελλάδα για την 16χρονη κρητικοπούλα, Μαριεύα, η οποία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing.H νεαρή επικράτησε στο Light Kick, στο πλαίσιο της διοργάνωσης ISKA World Cup Sydney, με συμμετοχή περίπου 2.300 αθλητών.Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Νίκος Ντασιονάκης, δεν είναι υπερήφανος μόνο ως πατέρας αλλά και ως προπονητής καθώς προπονεί τη Μαριεύα, το μεγαλύτερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας, από την ηλικία των 6 χρονών.

Η σχέση τους είναι ιδιαίτερη

Τίποτα όμως δε γίνεται τυχαία. Η 16χρονη Μαριεύα με μεγάλη πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και σκληρές προπονήσεις ανεβαίνει βάθρα. Ήταν ήδη χάλκινη σε δύο πανευρωπαϊκά στην πυγμαχία, στην Ιταλία και στη Ρουμανία, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στο Πυξ Λαξ, στην Αθήνα. Αυτό το χρυσό αποτέλεσε και το «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στην άλλη άκρη της γης, στην Αυστραλία, όπου αναδείχθηκε πρώτη στο Light Kick και τρίτη στο koshiki karate.

Από τις διακρίσεις που είχε αποσπάσει στους πανευρωπαϊκούς αγώνες, έχει εξασφαλίσει 40% μοριοδότηση για τις πανελλήνιες που ήταν και ο στόχος της, όπως λέει ο πατέρας της.

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα