Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Από τότε που χώρισα έχω κάνει σχέσεις με διάσημους και δεν το έχει μάθει κανείς»

Η Ελληνίδα θεατρολόγος κρατά την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως δεν διστάζει να απαντήσει όταν τη ρωτούν για αυτή. Σε συνέντευξη της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της αλλά και στους επόμενους συντρόφους της.

Η γνωστή θεατρολόγος μίλησε στην  εκπομπή «Happy Day».

Η Ελληνίδα θεατρολόγος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Η ίδια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έθεσε η Ελένη Κουστάκη. Μεταξύ άλλων, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε και στα θέματα της προσωπικής ζωής της. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο, όπου η ίδια είχε χωρίσει με τον σύζυγό της.

Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει πραγματοποιήσει σχέσεις, με διάφορους ανθρώπους, μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της. Αυτό, που θέλησε να τονίσει όμως η Μαριλένα είναι πως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα των σχέσεών της. Μάλιστα, αυτό το γεγονός έλαβε χώρα, παρόλο που τα συγκεκριμένα άτομα είχαν να κάνουν και με διάσημους ανθρώπους. Αναλυτικότερα δήλωσε:«Με τον σύζυγό μου μπορεί να χωρίσαμε αλλά μένουμε στο ίδιο συγκρότημα. Η σχέση μας είναι ακόμα καλύτερη από πριν και τώρα που χωρίσαμε είμαστε καλύτεροι γονείς. Από τότε που χώρισα έχω κάνει σχέσεις και με διάσημους και με μη διάσημους, κανείς δεν το έχει μάθει».

Related posts

Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, είχα βγει σαν πτώμα να ευχαριστήσω τον κόσμο, με το καπελάκι μου»

Τώρα ντρέπεται ό,τι έκανε: Κυκλοφόρησε η «απαγορευμένη» φώτο της Μαρίας Ολυμπίας, δεν ήθελε να την δει κανείς

“Μου έκαψε το πτερύγιο”: Ραγίζει καρδιές η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με το βιτριόλι