Μαριάννα Τουμασάτου: Χαμογελαστή και με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της «δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη»

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, σίγουρα την κάνει μικρότερη.  Από την στιγμή που αποφάσισε να τολμήσει την πρώτη αλλαγή στο hair look της, η μία διαδέχθηκε την άλλη και- πράγματι- κάθε μία την ανανέωνε και πιο πολύ από την προηγούμενη.

Η ηθοποιός λοιπόν αποδεικνύεται σίγουρα σταθερή όσον αφορά στους ανθρώπους που κερδίζουν την εμπιστοσύνη της, όπως ο κομμωτής της, Ιωάννης Μιχαλέλης, ο οποίος επιμελείται κάθε νέα της αλλαγή. Έτσι και το πιο πρόσφατο make over της φέρει την υπογραφή του.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το χρώμα που διάλεξε θα το ζήλευαν πολλές κοπέλες

Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο μακρύ καρέ, με ελαφρύ φιλάρισμα και φράντζα, το οποίο την ανανέωσε πολύ. Προσέδωσε στο μαλλί της πολύ όγκο, κίνηση και «αέρα» ενώ τόνισε ακόμη περισσότερο το νεανικό της vibe. Αν και στις μέρες μας οι γυναίκες δεν έχουν ηλικία, η Μαριάννα Τουμασάτου το έχει πια πάει στο επόμενο level όλο αυτό το ageless concept.

Χαμογελαστή, φυσική, αυθεντική και με υπέροχο μακιγιάζ, πόζαρε στο πλευρό του κομμωτή της.

Μάλιστα, αστειευόμενη για το πόσο πιο νέα την κάνει να δείχνει το νέο της look, εξέφρασε το «παράπονό» της στον Ιωάννη Μιχαλέλη. «Μου κόβεις χρόνια και δεν θα πάρω σύνταξη. Θα μείνω στον μισθό», είπε με χιούμορ και η αλήθεια είναι πως μοιάζει να την χωρίζουν πολλά, πολλά χρόνια από την ηλικία συνταξιοδότησης.

Μαριάννα Τουμασάτου: Δείτε την ανάρτηση του κομμωτή της

Related posts

Όλοι κοιτούσαν την.. κοιλιά της: Φουλ ερωτευμένοι Πλεύρης-Σιακαβάρα, έγιναν “θέαμα” στο κέντρο της Αθήνας

Το τόλμησε & δικαιώθηκε: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες ζητούν το χτένισμά της

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της μπροστά στην κάμερα – «Πήγα 2,5 ε;»