Μαριάννα Τουμασάτου: H άγνωστη καταγωγή, ο γάμος με τον γνωστό ηθοποιό και η άγνωστη σχέση με τη Κατερίνα Στικούδη

Μαριάνα Τουμασάτου: Η αγαπημένη ηθοποιός, γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1967, στην Αθήνα όπου πέρασε και τα παιδικά της χρόνια στα Σεπόλια, τελείωσε και φοίτησε στην Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, όπου και αρίστευσε. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου και έχουν μια 11χρονη κόρη, Χρυσηίδα.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η αναφορά της στα παιδικά χρόνια

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε αναφερθει για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια είχε δηλώσει: Για την παιδική της ηλικία η ηθοποιός είχε πει: «Σχολείο πήγαινα στα Σεπόλια. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, όπως και οι γονείς μου. Του πατέρα μου η καταγωγή είναι από την Κεφαλλονιά και της μητέρας μου από την Πελοπόννησο. Αγαπώ πολύ το νησί. Οι γονείς μου, ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι δύο, είδαν θετικά την επιλογή μου για το θέατρο. Στάθηκαν αρωγοί όχι εμπόδιο. Ήμουν από τα πολύ τυχερά παιδιά. Κι εμένα και τον αδελφό μου μας θέλανε ευτυχισμένους.

Mαριάννα Τουμασάτου: Ο ηθοποιός αδερφός της

Οι περισσότεροι ίσως δεν το γνωρίζουν αλλά η γνωστη ηθοποιός έχει  έναν μικρότερο αδελφό, ο οποίος επίσης είναι ηθοποιός, με πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση. Αλλά στο ευρύ κοινό η πληροφορία αυτή δεν είναι και τόσο γνωστή, αν και η Τουμασάτου πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχέση τους: «Με τον αδερφό μου ζούμε πολύ ελεύθεροι από μωρά αλλά έχουμε μια πολύ μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Έζησα όμορφα παιδικά χρόνια», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός είχε πει σε άλλη της συνέντευξη:«Με τον αδελφό μου έχω να παίξω πολλά χρόνια… Με τον Γρηγόρη έχουμε να παίξουμε πολλά χρόνια μαζί. Είχαμε παίξει στο Τμήμα ηθών και στο θέατρο δύο φορές.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η υποκριτική που ήρθε σαν ιδέα

Ήμουν υπεύθυνη από το 15μελές για την θεατρική ομάδα, είχε πει η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της. Είχαμε μια ακύρωση στην παράσταση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Εγώ, είχα μάθει τα λόγια γιατί ήμουν συνέχεια εκεί –έχω και μια απίστευτη ευκολία να μαθαίνω λόγια, έκανα την αντικατάσταση. Έκανα αστεία, διασκέδασα εγώ, διασκέδασε ο κόσμος. Μ΄ άρεσε αυτό. Μπήκα στην θεατρική ομάδα, «μολύνθηκα» στο έπακρον και κατάλαβα ότι αυτό θέλω να κάνω στην ζωή μου και τίποτε άλλο. Ως τότε ήθελα να γίνω πωλήτρια, ίσως γιατί ήταν μια δουλειά που είχε να κάνει με κόσμο.

Πήγα στην σχολή του Θεάτρου Τέχνης –ήταν η πρώτη μου σκέψη, η πρώτη μου επιθυμία. Από τα χρόνια της σχολής τα κρατάω όλα. Ήμασταν μια εξαιρετική τάξη (σ.σ. Αιμίλιος Χειλάκης, Μπέσυ Μάλφα, Υρώ Λούπη κ.ά.), δουλεύαμε από τα πρώτα χρόνια. Ήμασταν δέκα παιδιά. Κι αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Βογιατζή που δεν είναι πια στην ζωή, όλοι οι υπόλοιποι, κι ας μην βλεπόμαστε, σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον με αγάπη. Ήταν μαγικά χρόνια.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Η ηθοποιός σε αναφορά της για τον σύζυγο της, είχε δηλώσει: Ναι, τον άνθρωπό μου τον βρήκα στην τηλεόραση, αλλά πιστεύω ότι όταν είναι να τον βρεις, θα τον βρεις όπου κι αν είναι. Ίσως γι΄αυτό να έγιναν όλα, για να βρεθώ σ΄αυτό το σημείο, σ΄αυτόν τον δρόμο, για να κάνω αυτή την οικογένεια. Με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Σταύρου) είχαμε γνωριστεί πριν την “Βέρα στο δεξί” και μετά παίξαμε μαζί στην “Βέρα”. Άλλωστε πρώτα μάθαμε να δουλεύουμε μαζί και μετά να είμαστε μαζί. Το ζευγάρι έχει μια κόρη την εννιάχρονη Παναγιώτα – Χρυσηίδα.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνέντευξεις, μια φορά η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει:«Ο άντρας μου δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, προτιμάει τα… γραπτά. Είναι επιλογή του, περνάει πιο καλά με αυτό, με το άλλο δεν περνάει όμορφα, οπότε δεν μπαίνει στη διαδικασία να “ταλαιπωρηθεί”. Δεν του κόστισε και σε τίποτα έτσι κι αλλιώς ποτέ. Όλοι οι παρουσιαστές μου λένε, και στο τηλέφωνο και από κοντά, να μεσολαβήσω, είχε αποκαλύψει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το πρόβλημα υγείας της

Καλεσμένη στην Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η γνωστή ηθοποιός, είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που είχε και το ξεπέρασε: «Έχουν φύγει οι κορτιζόνες, για αυτό αδυνάτισα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στη διατροφή μου…» , σχολίασε αρχικά, και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου πέρυσι. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με πολύ κορτιζόνη και πολλά βαριά παυσίπονα. Και δεκάωρη δουλειά μέσα σ’ αυτό. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου ότι αυτό που ζούσα ήταν οδύνες. Η ποιότητα του πόνου ήταν η ποιότητα του τοκετού στη μέση μου. Ωραία πέρασα. Τώρα είμαι εντάξει. Πονάω, αυτό το παντρεύτηκα. Δεν θα φύγει ποτέ. Το έπαθα από υπερκόπωση, έτσι απλά. Βραχύνθηκε το νεύρο και το έκανε αυτό…» .

Μαριάννα Τουμασάτου: H στήριξη στην Κατερίνα Στικούδη ως νέα μαμά

Σε μια ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν αισθάνεται τύψεις που αφήνει τον μικρό της γιο Βύρωνα για κάποιες ώρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Και εκεί η άποψή της είναι ξεκάθαρη: έναν άνδρα δεν θα τον ρωτούσαν ποτέ κάτι τέτοιο και αυτό από μόνο του είναι αναχρονιστικό σεξιστικό. Για όλες τις μαμάδες που αντιμετωπίζουν την ίδια άδικη κριτική, είτε είναι επώνυμες, είτε όχι, η Μαριάννα γίνεται η φωνή τους και απαντάει γι’αυτές. Γίνεται η φωνή όλων μας, όπως θα δεις ξεκάθαρα στο παρακάτω video.

Μαριάννα Τουμασάτου: H άγνωστη σχέση της με γνωστό παρουσιαστή

Σε μια άγνωστη σχέση της ζωής της, μίλησε για την περιόδο που ήταν μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή Τάκη Γιαννούτσο, αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη της συνέντευξη της, χαρακτηριστικά τόνισε: «Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουμε κοινά το ύψος, ίδια ημέρα γενέθλια στις 6 Δεκέμβρη, και τη γειτονιά μας, τα Σεπόλια. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον αθλητισμό, μικρή ήμουν “ότι να ‘ναι”. Ήθελα να γίνω πωλήτρια, μου άρεσε η συναλλαγή με τον κόσμο. Ήμουν υπεύθυνη του 15μελους για το καλλιτεχνικό. Τότε ήμουν συμμαθήτρια και ζευγάρι με τον Τάκη Γιαννούτσο. Έχω πάει σε σχολή δημοσιογραφίας, αλλά δε νομίζω ότι θα ήμουν καλή δημοσιογράφος», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το ξέσπασμα κατά τις καταγγελίες στο θέατρο

Στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, είχε μιλήσει η ηθοποιός σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στο χώρο του θεάτρου. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε προσωπικές της εμπειρίες και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Το Πρωινό», σχολιάζοντας την υπόθεση των καταγγελιών που έχουν γίνει κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Γιώργου Κιμούλη, εξηγώντας ότι, έχει μιλήσει με την καταγγέλλουσα, Ζέτα Δούκα για αυτό, αλλά και για άλλα ζητήματα.

“Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, γιατί είναι πολλά χρόνια και μυαλό δε βάζουν. Δε θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο. Ούτε ένα κοριτσάκι. Ούτε κανένα αγοράκι. Κανένα παιδί. Γιατί; Να πάνε σπίτι τους, να ζητήσουν βοήθεια. Να λάβουν βοήθεια και να τελειώνουμε με αυτό. Ζητάνε τώρα προστασία πολλοί εξ’ αυτών. Για ποιον λόγο; Για τις οικογένειές τους. Γιατί δεν τις προστάτευσαν πιο πριν οι ίδιοι;

Αυτά με τις συγγνώμες όχι. Δε θα ζητήσω εγώ συγγνώμη που φέρθηκα καλά, μαζί με τον άλλον που δε φέρθηκε καλά. Δε θα ζητήσουμε μαζί συγγνώμες εγώ που μπορεί να έχω κάνει ένα λάθος, με τον άλλο που μπορεί να έχει χουφτώσει και έχει κλειδώσει το παιδάκι στο καμαρίνι. Όχι!

Οι ευθύνες είναι ατομικές. Να την πάρει ο καθένας την ευθύνη του και να ζητήσει τη συγγνώμη του. Η συγγνώμη είναι όταν μετανοώ, όχι όταν φοβάμαι επειδή εξετέθην.

Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι έναν άνθρωπο που περάνει τώρα δύσκολα, με όλα τα κοριτσάκια που έχουν κλάψει σιωπηρά όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα αγόρια που έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί. Δε γίνεται, επειδή κάποιος έχει μια θέση που του δόθηκε με το ταλέντο του…

Έμαθα μια κοπέλα πήγε σε άλλη χώρα. Γιατί ρε παιδιά; Με ποιο δικαίωμα παίζεις με τη ψυχή ενός ανθρώπου; Πως το κάνεις αυτό το πράγμα; Μπορεί να έχεις υποστεί κάτι στο παρελθόν. Πήγαινε λύσε το πρόβλημά σου και μην παίρνεις στο λαιμό σου άλλα παιδιά.”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του