Μακριά μαλλιά, παραμένει γοητευτική: Μία άλλη σήμερα η Ζέτα από το “10 λεπτά κήρυγμα”

Η Γαλήνη Τσεβά ενσάρκωσε τη Ζέτα στη θρυλική 90’s σειρά “10 λεπτά κήρυγμα”  και κατάφερε να ξεχωρίσει για το χιούμορ της. Στον ρόλο της Ζέτας, αν και ήταν η δικηγόρος φίλη της μητέρας του πρωταγωνιστή, η ίδια τρέλαινε τον κόσμο με τις συμβουλές της περί ψυχολογίας και οι ατάκες της έχουν αφήσει ιστορία.

Η Ζέτα από το 10 λεπτά κήρυγμα

Η σειρά “10 λεπτά κήρυγμα” με το Δημήτρη Κουρούμπαλη και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία και τη βλέπουμε ευχάριστα ακόμα και σήμερα, ενώ συχνά αναρωτιόμαστε τι να κάνουν σήμερα κάποιοι από τους πρωταγωνιστές.
Ανάμεσα σε αυτούς …η Ζέτα, η συνάδελφος και φίλη της Μαίρης, της μαμάς του Λεωνίδα.

Τη γοητευτική ξανθιά Ζέτα την υποδύθηκε η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά, την οποία την πρωτογνωρίσαμε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 μέσα από την πασίγνωστη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, όπου ενσάρκωσε την -κοκκινομάλλα τότε- γραμματέα της Χριστίνας Μαρκάτου, Σόφη. Τα επόμενα χρόνια, έπαιξε διάφορους guest ρόλους σε γνωστές σειρές, όπως τα Ίχνη, Κανείς δε λέει σ’αγαπώ, Κόκκινο Δωμάτιο, κ.α.

Σήμερα, η Γαλήνη Τσεβά, είναι 55 ετών και έχει εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ειδικότερα, την είδαμε πριν από τρία χρόνια σε ένα επεισόδιο της σειράς “Το σόι σου” με μακριά γκρίζα μαλλιά, και πειστήκαμε πως της πάει πολύ!

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή της εικόνα

Related posts

Ψηλή και κατάξανθη: Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη έφτασε σε ύψος τη μαμά της και έχει μαλλί μέχρι τη μέση

Κατερίνα Μουτσάτσου: Η φωτογραφία του πανέμορφου γιου που μοιάζει στον μπαμπά και τα επαγγελματικά προβλήματα λόγω ηλικίας

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση