Στα μαύρα όλη η Μυτιλήνη: 24χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του

Φρικτό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Παγανή Μυτιλήνης όταν ένας νεαρός άντρας βρέθηκε νεκρός στη νήσο Λέσβο, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες και η τοπική κοινωνία θρηνεί έναν ακόμη χαμό στην άσφαλτο.

Η είδηση του φρικτού τροχαίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του stonisi.gr, όχημα με οδηγό έναν 24χρονο και συνεπιβάτη έναν 17χρονο -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κράσπεδο και όταν επανήλθε στον δρόμο, έπιασε φωτιά.

Στο συμβάν επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα που ενήργησαν σε κατάσβεση της φωτιάς.Δυστυχώς, εντόπισαν απανθρακωμένο τον 24χρονο στη θέση του οδηγού.

Η σορός του 24χρονου οδηγού, αγνώστων στοιχείων, παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν μεταβεί στο σημείο του δυστυχήματος.Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 17χρονος συνεπιβάτης, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Για τις συνθήκες του δυστυχήματος και για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού ενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»