Μαίρη Χρονοπούλου: Φανερά πιο υγιής, ποζάρει στα 87 της χρόνια στο σαλόνι της και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου που έχτισε λαμπρή καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο, έγινε γνωστή από την ταινία “Τα Κόκκινα Φανάρια” και “Γοργόνες και Μάγκες”, ενώ συμμετείχε και σε πολλά μιούζικαλ σε συνεργασία με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε κάποια προβλήματα με την υγεία της, για τα οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, είναι πλέον πολύ καλύτερα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

Η βελτίωση της υγείας της

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε πει το Νοέμβριο του 2020 για την κατάσταση της υγείας της στη εφημερίδα Secret: «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας επισκέφθηκαν σήμερα την αγαπημένη ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου στο σπίτι της και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες ήταν απλά υπέροχη! “Ένα πανέμορφο ζεστό βράδυ στο σπίτι της λατρεμένης μας φίλης Μαίρης Χρονοπούλου που δίνει μαθήματα ζωής….Μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα.. Σεβόμαστε την προηγούμενη γενιά από μας και της οφείλουμε πολλά”… έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ κάτω από τις φωτογραφίες τους

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ