Μαχητής ο Ηλίας Μαμαλάκης: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από τη ΜΕΘ

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά την περιπέτεια της υγείας του είναι έτοιμος να γυρίσει στο σπίτι του και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο η γνωστός μάγειρας είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο ακόμη και σήμερα και όλοι έσπευσαν να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

 Η περιπέτειά του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας ενώ αφότου βγήκε από την εντατική παρέμεινε μερικές ακόμη μέρες στο νοσοκομείο μέχρι οι γιατροί να κρίνουν ότι η κατάστασή του, τού επιτρέπει να πάρει εξιτήριο.Η στιγμή αυτή ήρθε και ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook αποκάλυψε πως ο λόγος της νοσηλείας τους δεν ήταν κάποιο αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση – όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό – αλλά μια άλλη τοξίνη.

Το μήνυμα του στο Facebook

«Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα.

Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Related posts

Τη χειροκροτά όλη η Ελλάδα: Είπε τα αυτονόητα η Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου

Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος: Μου πήρε δαχτυλίδι 13.500€, είναι κούκλος, κιμπάρης & γαλαντόμος, λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

“Εσύ έχεις το μέσον”: Σάλος με την ατάκα του Κατερινόπουλου στη Νικολούλη που έχασε τον γάτο της