Χείμαρρος καταγγελιών: Αυτό είναι το κλουβί που τιμωρούσαν τα νηστικά παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου

Οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά στο φως έρχεται μια φρικιαστική ιστορία για παιδιά που βασανίζονταν και κλείνονταν μέσα σε κλουβιά και σε θαλάμους απομόνωσης για μέρες.

Μαρτυρία μητέρας για την Κιβωτό

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό», μητέρα παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου ανέφερε:

«Δυστυχώς, ήταν και τα δικά μου παιδιά στην Κιβωτό, φοβάμαι κιόλας να πω το οτιδήποτε… Δυστυχώς, έχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρονών. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα. Γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και είχαν γίνει διάφορα περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη ήταν ενήμερος», ανέφερε η μητέρα.

Η καταγγελία για το «κλουβί της τιμωρίας στον Βόλο»

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι 9, όταν ήταν στον Βόλο, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό. Κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλώς δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό» πρόσθεσε η ίδια.

Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και τα άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό.

«Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες Μεσαίωνα. Κι όμως, υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό, διότι εγώ πήγα στον Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» μίλησε και η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου», που είχε ασχοληθεί με τις καταγγελίες που υπήρχαν για τη συγκεκριμένη δομή από το καλοκαίρι, όταν πρώην υπάλληλος είχε προβεί σε καταγγελίες.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, με βάση τις φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στη σελίδα της Κιβωτού το κλουβί υπάρχει ακόμη.

Η συγκεκριμένη σιδερένια κατασκευή στη δομή του Βόλου αποτυπώνεται και σε βίντεο που τράβηξε ο ιστότοπος The Opinion, που βρέθηκε έξω από τη δομή του Βόλου την περασμένη Παρασκευή, μία ημέρα αφότου ήρθαν στο φως οι καταγγελίες για τη συγκεκριμένη δομή.

Related posts

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη

Κόλαση φωτιάς στη Στιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες 140 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – «Δεν έχουμε νερό»