Λύγισε η Άντζελα Γκερέκου:Η συγκίνησή και Τα σπαρακτικά της λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου: Η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται και πάλι φέτος στις οθόνες μας μέσα από την πολύ επιτυχημένη και αγαπημένη σειρά “Η γη της ελιάς” που κρατά όλους τους τηλεθεατές σε αγωνία και περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις. Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων συγκινήθηκε πολύ όταν αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Άντζελα Γκερέκου: Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν χθες (6/10) η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου για την φετινή σεζόν του «Ενώπιος Ενωπίω» και συγκίνησε με τα λόγια της για το γάμο με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και «λύγισε», αφού στους τίτλους της εκπομπής ακούγονταν τα τραγούδια του καλλιτέχνη και έπαιζαν εικόνες από την κοινή ζωή τους, με την καταξιωμένη ηθοποιό μάλιστα να συγκλονίζει με την ερμηνεία της στη «Γη της Ελιάς». «Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ.

Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά», είπε αρχικά.

Άντζελα Γκερέκου: Η ευγνωμοσύνη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s