Η τραγωδία πίσω από το χαμόγελό της: Ο σκληρός πόλεμος,οι απειλές και το άγνωστο δράμα της Σοφίας Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή: Το νεαρό μοντέλο είναι από τα πιο γνωστά της γενιάς του, με μερικές από τις πιο καλές συνεργασίες στο modeling στο βιογραφικό της. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα γελαστό κορίτσι με χιούμορ που όμως έχει δεχθεί πολλές φορές bullying για την εμφάνισή της και κυρίως το ενωμένο φρύδι στο πρόσωπό της. Αντίστοιχα περιστατικά εκφοβισμού η νεαρή έχει δεχθεί και στο παρελθόν εκτός Ελλάδας, όσο ζούσε στο εξωτερικό.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η εμφάνιση και ο χαρακτήρας της

Η γνωριμία της Σοφίας Χατζηπαντελή με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έγινε το καλοκαίρι που πέρασε, όταν ανακοινώθηκε πως το διεθνούς φήμης μοντέλο θα βρίσκεται ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν.

Τόσο η εμφάνισή της όσο και ο έντονος χαρακτήρας της, την έφεραν πολύ γρήγορα στο επίκεντρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές απέναντι στο πρόσωπό της. Η ίδια βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δεχθεί αντίστοιχο «πόλεμο» και στο εξωτερικό για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της που την έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Οι απειλές που δεχόταν η Σοφία Χατζηπαντελή

Η ίδια είχε θίξει πριν από μερικά χρόνια το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται μέσα από το γνωστή βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», εκεί όπου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως οι αρνητικές κριτικές που δέχεται φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκιεται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές.

Είναι αηδιαστικό αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, σοκάροντας το κοινό. H ίδια προσπάθησε να αφήσει πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα στη ζωή της και έτσι με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να θριαμβεύσει στον χώρο της μόδας.

Related posts

“Ανυπομονούμε όλοι οι Έλληνες” Πρίγκιπας Παύλος και Άννα Μαρία αναλαμβάνουν τα ηνία όπως τους αρμόζει

“Τα καταφέραμε αγοράκι μου” Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου – Η πρώτη φωτό του μωρού της

“Eίναι αυτός παράδειγμα για τη νεολαία;” Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Light μετά από αυτά που είπε