«Κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή. Όλη μου η ζωή είναι βάλε-βγάλε»: Απηυδισμένη η Σοφία Βογιατζάκη για τα σχόλια και την προσπάθειά της να χάσει κιλά

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τη μάχη της να αδυνατίσει ολα αυτά τα χρόνια και για τα σχόλια που έχει δεχθεί.

Κουράστηκα

«Επειδή γενικότερα, δεν υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να το αναγνωρίσω κιόλας. Εμφανώς, όχι, δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς όμως, έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου. Εγώ αυτά δεν τα ακούω καν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια να χάσει κιλά. Όπως είπε, δεν θέλει να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

«Μία βάζω κιλά, μία βγάζω, δεν μπορώ να τα κρατήσω και ποτέ. Δεν μπορώ να τα διώξω, να τα συντηρήσω και να μην τα ξαναπάρω. Όλη μου η ζωή είναι βάλε-βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, δεν έγινε και τίποτα. Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει», δήλωσε.

«Όταν μπαίνω στη διαδικασία, είμαι πειθαρχημένη, αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω. Μπορώ να το κάνω 6-7 μήνες, χάνω 25 κιλά και μετά τα παίρνω ξανά, γιατί σταματάω», συμπλήρωσε.

Related posts

Δίαιτα με γιαούρτι και μέλι: Για γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς πολύ κόπο – Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα